Росіяни обстріляли залізничний вокзал у Херсоні

Фото: dsnews.ua

У Херсоні 26 грудня російські війська обстріляли залізничний вокзал та рухомий склад Укрзалізниці. Про це повідомили у прес-службі УЗ.

– Внаслідок обстрілу поранення отримали кілька працівників УЗ, пасажири перебували в укритті, – йдеться у повідомленні.

У той момент на залізничному вокзалі близько 140 людей чекали на евакуацію. Внаслідок обстрілу двоє людей отримали поранення. Внаслідок обстрілу загинув лейтенант поліції з Кіровоградської області, член зведеного загону, який служив у Херсоні. Він отримав смертельне поранення під час евакуації цивільних. Ще двох поліцейських з осколковими пораненнями доставлено до лікарні.

Після стабілізації ситуації на вокзалі людей пересадять на автобуси, і їх відправлять до Миколаєва. У Миколаєві вже готують додаткові вагони, щоб пасажирів доставити в безпечне місце.

У вечірньому зверненні президент України повідомив, що удар був по евакуаційному потягу і кількість жертв зараз прославляється. Він зазначив, що на той час на вокзалі було багато цивільних.

25 грудня росіяни двічі атакували склади з гуманітарної допомоги, зокрема, склад Червоного Хреста. Були використані “шахеди”, атаки були точковими. У нашому складі сталося три вибухи, все знищено.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *