Росіяни атакували телевежу у Харкові ракетою Х-59 – правоохоронці показали наслідки

Фото: facebook.com/police.kharkov

Під час атаки на Харків у понеділок, 22 квітня, російські війська завдали удару по телевізійній вежі ракетою Х-59. Про це повідомляє Facebook поліції регіону та Харківської обласної прокуратури.

– О 16:35 окупанти завдали чергового удару по об’єкту телевізійної інфраструктури, попередньо ракетою. На місці влучення виявлено уламки снарядів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. Поліцейські проводять огляд місця події, опитують свідків, документують та вилучають речові докази злочину військовослужбовців російської армії, – розповіли у поліції.

У прокуратурі зазначили, що ворог здійснив повітряну атаку ракетою Х-59. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

У Держспецзв’язку розповіли, що внаслідок удару по телевежі тимчасово відсутня трансляція телевізійного сигналу. Роботи з відновлення продовжуються. У відомстві зазначають, що на час ремонтних робіт мешканці Харкова та області, які залишилися без цифрового телебачення, можуть отримувати інформацію з ефіру місцевих радіостанцій, користуватися кабельним або онлайн-телебаченням, або отримувати сигнал ТБ через супутникові приймачі.

  • Вдень у понеділок голова Харківської ОВА Олег Синегубов розповів, що російські війська завдали удару по об’єкту телевізійної інфраструктури у Харкові.
  • Після цього телеграм-канали написали, що удар зазнав телевежі міста, вона частково зруйнована.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *