Росія атакувала Харків – у місті пролунало 15 вибухів, є загиблі

Фото: t.me/synegubov

Вдень у четвер, 23 травня, російська армія вкотре атакувала Харків. У місті пролунало 15 вибухів, виникла пожежа у друкарні видавництва “VIvat”, загинули щонайменше семеро людей. Про це повідомили мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

– Попередньо: 7 загиблих, 16 поранених… Армія РФ завдала щонайменше 15 ударів!, – написав Синєгубов.

Терехов уточнив, що удари прийшлись по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, яке займається життєзабезпеченням міста. 

Удар прийшовся на друкарю видавництва “Vivat”, про що її директорка Юлія Орлова повідомила у соцмережах. П’ятеро працівників друкарні загинули, перебуваючи на робочому місці, уточнив керівник облпрокуратури Олександр Фільчаков. За його даними, у момент удару двома ракетами по підприємству там перебували понад 50 працівників. 

Також під час атаки постраждала інфраструктура “Укрзалізниці”. Є  підтвердження влучання по декількох залізничних обʼєктах у Харкові та області. 

Фото Фото 23 Травня11:01

  • Росія почала спроби наступу у Харківській області на початку травня. Країна-окупант також збільшила кількість атак по всій лінії фронту. 
  • 22 травня під час російського удару по Харкову сталося загоряння на цивільній автозаправній станції, пошкоджене кафе, уламки пошкодили трамвай та тролейбус. 10 людей зазнали поранень, більшість із них — перехожі. Водію тролейбуса через поранення ампутували кінцівки.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *