Вона принесла до клубу пістолет: через бійку P. Diddy спливли гріхи Дженніфер Лопес

Ситуація навколо репера P. Diddy, який нещодавно публічно вибачився за відео, де кидає на підлогу і б’є кохану, залишається непривабливою. На тлі всіх звинувачень багато колег визнали промову Шона Комбса (справжнє ім’я артиста) нещирою, а бурхливі обговорення тим часом тільки розростаються. Громадськість вважає, що час P. Diddy минув і тепер йому доведеться відповісти за скоєне. Тінь від того, що сталося, падає і на тих, хто довгі роки був на його боці, включаючи деяких політичних діячів, співробітників та музикантів.

Як установив Інформатор, серед них несподівано виявилася Дженніфер Лопес, колишня подружка репера, яка і без того переживає важкі часи. Daily Mail пише, що тепер, коли назовні випливли невідомі раніше скандальні факти про Комбса, публіка повернулася також до обговорення вже, здавалося б, закритих глав його життя. Серед них – перестрілка на вечірці в Нью-Йорку у 1999 році, під час якої постраждало троє людей. Тоді звинувачення були пред’явлені P. Diddy та Дженніфер Лопес, які втекли з місця подій, а у багажнику автомобіля сховали зброю. Зі співачки звинувачення були зняті майже відразу, але як це сталося, взагалі мало хто зрозумів. Повертатися до страшної історії не стали, але тепер вона знову активно обговорюється у пресі.

P. Diddy. Фото: Getty Images

P. Diddy. Фото: Getty Images

Не лише прихильники, а й колеги, а також співробітники правоохоронних органів, які займалися справами Шона, вважають, що він має понести відповідальність, причому не поодинці, а з усіма причетними. Дженніфер, яка зараз на межі розлучення з Беном Аффлеком, фігурує в цих розглядах, а громадськість намагається розкрити «ганебну правду» про неї. Крім того, знову і знову з’являється інформація про ту фатальну ніч. За деякими даними, саме Лопес принесла до клубу пістолет. Якщо форсоване обговорення продовжиться і переросте на щось більше, артистці не позаздриш. Деякі читачі Daily Mail вже припустили, що скандал навколо P. Diddy, з яким, за інформацією окремих ЗМІ, Дженніфер до останнього залишалася в приятельських відносинах, зіграв свою роль у непорозуміннях між нею та Аффлеком.

Дженіфер Лопес. Фото: Getty Images

Дженіфер Лопес. Фото: Getty Images

Ситуація навколо передбачуваного розлучення

Дженніфер Лопес не залишає надію врятувати шлюб, а Бен Аффлек, стверджують інсайдери, готовий повністю відпустити співачку. Вони стверджують, що тепер Аффлек мислить тверезо. Актор упевнений у своєму рішенні розлучитися з дружиною.

«Якби був спосіб розлучитися через тимчасове божевілля, він би розлучився. Йому здається, що це була гарячкова мрія, і тепер він прийшов до тями та розуміє, що з цього просто нічого не вийде», – повідомляють джерела Page Six.

Аффлек вважає, що весілля з Лопес було помилкою. Фото: Getty Images

Аффлек вважає, що весілля з Лопес було помилкою. Фото: Getty Images

Зірки не сходяться характерами та поглядами на життя. Бен хоче сімейного спокійного життя, а Дженніфер Лопес важливо показати себе і зробити особисте публічним надбанням. Через це у подружжя виникають серйозні конфлікти.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *