РФ зранку повторно обстріляла Херсон, постраждали поліцейські

РФ зранку повторно обстріляла Херсон, постраждали поліцейські

Фото: t.me/Klymenko_MVS

Зранку  2 жовтня росіяни продовжили обстрілювати Херсон. Під обстріл потрапило авто поліцейських, і двоє з них отримали поранення. Також серед поранених є громадяни, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Він зазначив, що авто патрульної поліції отримало потужний удар, який пробив броню. В лікарню доправлені двоє поліцейських, один з них у важкому стані. Міністр додав, що ворог продовжує обстрілювати Херсон артилерією.

Також повідомляється, що під час ранкового обстрілу спецпризначенцям КОРДу вдалося під вибухами врятувати цивільного, якому відірвало ногу. Його стан є критичним. Є і четвертий потерпілий, але його травми не є важкими.

Обстріл Херсону зранку 2 жовтня. Фото: t.me/Klymenko_MVS

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко своєю чергою повідомив, що внаслідок обстрілу Херсона російськими військами були влучання поблизу об’єкта транспортної інфраструктури.

Обстрілювали росіяни Херсон також протягом усієї ночі. Під час одного з обстрілів поранені дві дівчинки та їхня мати. Також близько 05:00 місто знову стало об’єктом обстрілу, внаслідок чого виникла пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Місцевих жителів закликали уникати виходу на вулицю без нагальної потреби.

Обстріл Херсону зранку 2 жовтня. Фото: t.me/Klymenko_MVS

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *