РФ вдарила безпілотниками по Харкову, загинули п’ятеро людей, у тому числі троє рятівників

Фото: facebook.com/DSNSKHARKIV

В ніч на 4 квітня в Харкові пролунали вибухи.  РФ вдарила «шахедами» по житловим будинкам. Як по приватним, так і багатоквартирним, повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його даними, на місці одного з прильотів почалася пожежа. Крім того, на одному – обвалилися плити житлового будинку. Наразі відомо про три «прильоти» по житлових будинках.

Станом на 6 ранку відомо про п’ятеро загиблих – чотири людини стали жертвами на місці повторного прильоту по житлових будинках у густонаселеному районі Харкова. Там же пʼятеро поранених.  В іншому районі міста попередньо маємо одного загиблого, там влучання в приватному секторі.

Мінімум троє загиблих – працівники ДСНС, що приїхали ліквідовувати наслідки обстрілу житлових будинків. Ще один рятівник поранений. Також постраждала техніка ДСНС.

Після удару у деяких районах Харкова можливі перебої зі світлом. На місцях прильотів працюють усі екстрені та комунальні служби, а також волонтери.

Удар по Харкову 4 квітня. Фото:.facebook.com/DSNSKHARKIV

  • 3 квітня представник ГУР МОУ Андрій Юсов  заявив, що росіяни активно розповсюджують у соцмережах інформацію про підготовку до наступу на Харків. Він наголосив, що це черговий фейк, за допомогою якого російські терористи намагаються спровокувати паніку.
  • Також пропаганда РФ поширює серед мешканців Харкова фейкові повідомлення про можливу евакуацію із міста. У Центрі протидії дезінформації повідомили, що ця інформація не відповідає дійсності. 
  •  

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *