РФ атакувала Україну 31 ракетою, сили ППО знищили всі

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У ніч на 21 березня 2024 року РФ атакувала Україну двома балістичними/аеробалістичними ракетами «Іскандер-М» ( KN-23) /Х-47М2 «Кинджал», а також 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Як повідомили в Повітряних силах ЗСУ,  ракети заходили з півночі, основним напрямком удару був Київ.

– До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та мобільні вогневі Сил оборони України. В результаті успішної бойової роботи усі ворожі ракети були збиті на Київщині! – зазначили в Повітряних силах.

 Станом на 8 ранку відомо про 10 постраждалих в столиці. За попередніми даними, загиблих немає. Відомо про пошкодження будинків, внаслідок падіння уламків, в трьох районах Києва – Подільському, Святошинському та Шевченківському.

Фото Фото 21 Березня07:45

  • Атака зранку 21 березня була першою за 44 дні. Вона почалась близько 5 ранку і тривала біля трьох годин. На місці пошкоджень працюють екстрені служби. 
  • Напередодні, 20 березня, РФ вдарила по Харкову. Внаслідок атаки окупантів по  Холодногірському району Харкова постраждалих вісім людей. Семеро з них госпіталізовані, восьмий отримав медичну допомогу на місці.
  • Тим часом прем’єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив іноземних журналістів, що наразі в Україні нема потреби додатково мобілізувати 500 000 людей. Шмигаль подякував ЄС, МВФ та союзникам з “Групи семи” за «надання вкрай необхідного фінансування»  та додав, що Україна розраховує на пакет США у другій половині року. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *