Атака на Київ 21 березня: на місці падіння уламків ракети утворилася величезна воронка

Фото: t.me/VA_Kyiv/5155

В Києві продовжують з’ясовувати всі наслідки нічної атаки РФ. Станом на 9 ранку відомо про 13 постраждалих. За попередніми даними, загиблих немає, повідомили в пресслужбі Київської міської військової адміністрації і ДСНС України. 

Всього над Києвом та підступах до столиці були збиті 31 ракета –  дві «Іскандер-М» ( KN-23) /Х-47М2 «Кинджал» і 29 Х-101/Х-555. Є пошкодження інфраструктури у трьох районах. Так, у Подільському районі уламки впали на територію нежитлової забудови. Загорілась трансформаторна підстанція.  У Шевченківському пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, вибухова хвиля вибила вікна, Святошинському  – зафіксовано падіння уламків на 4-й поверх 9-ти поверхового, вибуховою хвилею вибиті вікна.

Також одна зі збитих ракет впала поряд з багатоповерхівкою. На місці удару утворилася величезна воронка. На місці вже знаходяться спецслужби. 

Постраждала також і одна з церков у столиці. Фото: t.me/VA_Kyiv

  • РФ вдарила по Києву ракетами вперше за 44 дні. Атака тривала майже три години. Серед постраждалих є мінімум одна дитина. 
  • Вночі РФ також поцілила по Дніпропетровщині – Марганецькій, Червоногригорівській громадах і Нікополя. Ворог випустив з десяток артснарядів. Пошкоджені церква і 4 приватні будинки. Понівечена лінія електропередач. Загиблих та постраждалих немає 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *