РФ атакувала Херсон шахедами, серед дев’яти постраждалих – чотири дитини

Фото: t.me/Klymenko_MVS

Пізно увечері 19 грудня Росія тричі атакувала Херсон “шахедами” з окупованого лівого берега, постраждали дев’ять людей, зокрема чотири дитини. Про це уранці 20 грудня повідомили Херсонська обласна прокуратура та міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

– За даними слідства, 19 грудня 2023 року близько 22:00 збройні сили рф здійснили обстріл цивільної інфраструктури Херсона безпілотними літальними апаратами. Наразі відомо про девʼять поранених містян, серед яких четверо малолітніх дітей, – йдеться в телеграм-каналі прокуратури.

Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко та голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін розповіли, що постраждали діти 13, 4, 2 і 10 років. Госпіталізовано 28-річну жінку та троє її доньок 2, 4 та 9 років з контузіями і вибуховими травмами. 

У ДСНС Херсонської області зазначили, що минулої доби була одна з наймасштабніших атак по Херсонщині. У Херсоні та в передмісті російська армія атакувала об’єкт критичної інфраструктури, заклад освіти, поштове відділення, складське приміщення та житловий будинок. 

Уночі Росія також завдала два удари по Салтівському району Харкова ракетами С-300.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *