РФ атакувала 20 БПЛА, сили ППО знищили 14

Фото: t.me/SJTF_Odes

У ніч на 31 січня 2024 року РФ атакувала Україну 20-ма ударними БПЛА типу «Shahed-136/131». Ворог бив з  Приморсько-Ахтарська, Курська та Чауди. Крім того, країна-окупант вдарила трьома балістичними ракетами «Іскандер-М» з Криму та Воронезької області, повідомили в Повітряних силах ЗСУ.

 Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено 14 ворожих БПЛА. Вони були збиті у межах Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Харківської областей.

За даними Сил оборон півдня України, підрозділи ППО збили 7 БПЛА типу «Shahed-131/136»: 5 на Миколаївщині і 2 на Кіровоградщині. Є влучання в Баштанському районі Миколаївщини –  пошкоджено склади сільськогосподарського підприємства, будівлю магазина. Триває ліквідація пожежі. Цивільний охоронець торговельного павільйону отримав поранення, його госпіталізовано до реанімації.

Удар РФ 31 січня. Фото: t.me/SJTF_Odes

  • Близько 23:00 ворог вдарив по Харкову. Зафіксовано мінімум 6 ворожих БПЛА, є пошкодження цивільної інфраструктури та троє постраждалих – 85,  44 та 58 років.  Є руйнування у двох районах міста.  
  • 30 січня РФ вдарила по Україні 35 БЛПА. Сили ППО збили 15. Внаслідок атаки були зафіксовані пошкодження на Київщині та госпіталізований на Миколаївщині. Так,  у Миколаївській області у результаті падіння уламків збитого БПЛА на дорозі загорівся вантажний автомобіль, що перевозив насіння соняшника. Водія госпіталізували з черепно-мозковою травмою. У Київській області унаслідок падіння уламків на території одного з підприємств виникла пожежа одного зі складських приміщень. В іншому адміністративному приміщенні зафіксували загорання покрівлі, також пошкоджені три автомобілі.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *