Прикордонники збили дрон з 22 кілограмами гашишу

Фото: dpsu.gov.ua

У Волинській області прикордонники приземлили дрон з 22 кілограмами гашишу, який намагалися переправити до сусідньої країни. Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

– У ході реалізації інформації оперативників Волинського прикордонного загону на околиці одного з прикордонних населених пунктів Ковельщини прикордонники спільно зі співробітниками СБУ збили квадрокоптер з двома пакунками. Як згодом з’ясувалося, в них знаходилося 22,5 кілограми гашишу, – розповіли у пресслужбі.

За підозрою у контрабанді наркотичного засобу в особливо великому розмірі затримали та заарештували трьох жителів Ковельського району, додала Волинська обласна прокуратура. В УСБУ у Волинській області розповіли, що затриманим загрожує до 12 років увʼязнення. Дрон знищили ввечері 8 лютого. Вартість 22 кілограмів гашишу оцінили в близько 13 млн грн.

  • У жовтні 2023 року прикордонники знайшли на Закарпатті безпілотник із контрабандними цигарками, які хотіли переправити до Румунії.
  • У листопаді водієві маршрутки “Малин-Київ” вручили підозру за продаж канабісу на зупинці громадського транспорту у столиці.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *