Пенелопа Крус у сукні з квітковим принтом з’явилася на премії Гоя

49-річна іспанська актриса стала гостею 38-ї церемонії вручення премії «Гоя». Пенелопа Крус обрала ефектну елегантну сукню зі строкатим принтом. Для появи на національній кінопремії Іспанії, яка вручається Іспанською академією кінематографічних мистецтв та наук, актриса склала по-справжньому розкішний образ.

Наряд залишив напівоголеною спину артистки та ефектно виділив зону декольте. Груди Пенелопи здавались ніби «здавленими» таким тісним ліфом. Як аксесуари зірка фільму «Вікі, Крістіна, Барселона» обрала срібні сережки-краплі.

Пенелопа Крус

Пенелопа Крус

Укладання з дрібними хвилями ідеально обрамляло обличчя актриси. Насичений макіяж з акцентом на широко розплющені очі став фінальним штрихом всього ансамблю. Попри те, що Пенелопа не була номінована на премію, вона радо позувала фотографам на червоній килимовій доріжці.

З режисером Педро Альмодоваром

З режисером Педро Альмодоваром

У Мережі почали обговорювати новий вихід у світ спекотної іспанської актриси.

«Люблю її стиль, по-справжньому чуттєво і жіночно»;
«Пенелопа сексуальна в будь-якому образі, у неї скажена енергетика»;
«Неможлива красуня!»;
«Їй личить такий яскравий стиль», – написали блогери.

Їй личить яскравий стиль

Їй личить яскравий стиль

Кращим фільмом іспанські кіноакадеміки визнали драму режисера Хуана Антоніо Байони «Товариство снігу», про катастрофу уругвайського літака в Андах у 1972 році. Вона також відзначена нагородами за кращу режисуру та оригінальну музику, написану композитором Майклом Джаккіно. Найкращою акторкою назвали Малену Альтеріо, актором – Давида Вердагера.

Страхи та надії

Нещодавно Пенелопа Крус зізналася, що боїться керувати автомобілем. Цей страх переслідує актрису все життя. У дитинстві вона побачила, як її сестру переїхала машина – це наклало відбиток на психіку артистки.

Пенелопа Крус із сестрою Монікою

Пенелопа Крус із сестрою Монікою

Але зараз їй допомагає впоратися з депресивними настроями чоловік, актор Хав’єр Бардем. Якийсь час тому актриса прокоментувала своє подружнє життя. 49-річна Панелопа та її 54-річний чоловік Хав’єр Бардем одружені вже 13 років. Пара, яка має двох дітей – 12-річного Лео та 10-річну Луну – намагається не афішувати свої стосунки. Однак Пенелопа розповіла, як Хав’єр розважає їхню сім’ю своїми талантами.

«Він співає і чудовий танцюрист. І він справляє приголомшливе враження на Міка Джаггера. Він може зобразити Аль Пачіно та Де Ніро, які розмовляють один з одним. Це неймовірно».

З Хав'єром Бардемом

З Хав’єром Бардемом

Акторка уточнила, що так чоловік розважає сімейство прямо за обіднім столом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *