Поліція відреагувала на відео, в якому няня била маленьку дівчинку в автобусі

Фото: кадр з відео tsn.ua

Правоохоронці встановили особу похилої жінки, яка декілька разів вдарила дівчинку по обличчю в автобусі перед пасажирами. Відповідне відео напередодні з’явилось в соцмережах і набуло неабиякого резонансу, пише ТСН.

З’ясувалось, що жінці 76 років. Вона є нянею дівчинці  – сидить з дитиною, коли мати на роботі.

– Стосовно жінки складено адміністративний протокол, за частиною 1 статті 173 – дрібне хуліганство, та направлено до Дніпровського районного суду для ухвалення рішення”, – заявили у поліції Києва.

Правоохоронці наголосили, що мама дівчинки відмовилася як від написання заяви, так і від проходження дитиною судмедекспертизи стосовно отриманих побоїв.

– Сама ж винуватиця скандалу, жінка 1948 року народження, перепросила за свої дії перед родиною, – запевняють у поліції Києва.

Відео, в якому няня «хлопає» по обличчю дівчинку, що спокійно сидить на сидінні в автобусі, з’явилось в соцмережах декілька днів назад. Користувачі соцмереж обурились діям жінки. Люди вимагали притягнути няню-пенсіонерку до кримінальної відповідальності.

  • В березні в  Івано-Франківську знайшли чотирьох молодиків, які нападали на пересічних мешканців, а також чотирьох потерпілих. Двом з них оголошена підозра в хуліганстві. 
  • У січні директор академічного театру опери та балету Дніпра Костянтин Пінчук побив чернігівського актора Миколу Лемешка.  

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *