Меган Фокс дала відверту і несподівану пораду одиноким дівчатам

Зірка фільму «Тіло Дженніфер» заявила нещодавно про розрив заручин із репером Machine Gun Kelly. Меган запевнила, що вони з Колсоном залишилися у нормальних відносинах. А нещодавно Фокс актриса дала відверту і несподівану пораду одиноким дівчатам.

37-річна акторка порадила їм любити себе і не марнувати енергію. Фокс закликала всіх дбати про власний добробут та не зациклюватися на стосунках. Вона запевнила, що головне в житті – радіти та не залежати від партнера.

«Не знаю, чи найкраща я людина, щоб давати поради, тому що моя порада така: просто освойте якусь навичку або займіться хобі та не витрачайте свою енергію на чоловіків», – зазначила Меган.

Меган Фокс

Меган Фокс

Актриса пояснила, що дівчата часто чекають надто багато від партнерів, вкладають кохання та емоції, але в результаті не відчувають віддачі.

«Все, що вони збираються зробити, це виснажити тебе. Просто рухайтеся далі. Інвестуйте в себе», – заявила Фокс в інтерв’ю Ерін Лім Роудс на фестивалі Revolve.

Інвестуйте в себе

Інвестуйте в себе

Фокс почала зустрічатися з музикантом Machine Gun Kelly у 2020 році. Закохані побралися 2022-го, але через рік розлучилися. Згодом вони дали відносинам ще один шанс, але зрештою розірвали заручини.

Меган була одружена з Браяном Остіном Гріном. На момент знайомства артистці було лише 18 років. У їхньому союзі на світ з’явилися троє синів – Ноа зараз 11 років, Боді – дев’ять, а Джорні нещодавно відзначив свій сьомий день народження. Багатодітні батьки кілька разів сходилися та розходилися, а остаточно розлучилися у 2020 році.

Браян Остін Грін та Меган Фокс

Браян Остін Грін та Меган Фокс

Дівчинка з блакитним волоссям

Нещодавно акторка стала гостею фестивалю Coachella-2024. Меган Фокс постала в образі дівчини ковбоя. Вона одягла білий топ та мініатюрні шорти з деніму. Поверх зірка накинула чорну шкіряну куртку, а завершенням її образа стали високі ботфорти в тон. Фокс залишила розпущеним своє довге волосся, яке нещодавно пофарбувала в небесно-блакитний колір.

«Загалом у мене зараз блакитний боб. Але ми наростили волосся, щоб це було більше на кшталт “Коачелли”. Здається, я надто вибілила волосся і знищила його. Так що я перепробую всі кольори, перш ніж знову стану шатенкою. Важливо просто бути собою, а не змінювати стиль лише заради фестивалю», – сказала Меган.

Фокс на фестивалі «Коачелла-2024»

Фокс на фестивалі «Коачелла-2024»

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *