По Мирнограду росіяни випустили три ракети С-300, багато поранених (ФОТО)

Фото: facebook.com/don.gp.gov.ua

Росіяни не припиняють чинити терор проти мирного населення України. Чи не найбільше страждають жителі Донецької області, адже ворог накриває їх вогнем практично цілодобово. Так, вночі, 10 березня, близько третьої години, трьома ракетами С-300 окупанти завдали удару по Мирнограду, внаслідок чого поранення отримали 11 людей, трьох з них ушпиталили. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Серед травмованих є один 16-річний підліток, а також п’ять жінок та п’ять чоловіків віком від 34 до 95 років. У людей діагностовані різані рани, мінно-вибухові травми, множинні садна, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Також пошкоджені 17 багатоповерхівок та 27 автомобілів.

Окрім того,  вночі атаки “шахедами” зазнало Добропілля. Там пошкоджені дві адмінбудівлі та два приватні будинки.

У Тернах Лиманської громади повторно пошкоджено декілька приватних будинків. Під вогнем опинилися й околиці Костянтинівської громади.

Є пошкодження внаслідок російських ударів у Торецьку, Залізному, Часовоярській громаді, Сіверську. Там частково зруйновані приватні будинки дві багатоповерхівки, адмінбудівля.

Загалом за минулу добу, 9 березня, росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 134 особи, у тому числі 23 дитини.

  • 7 березня росіяни скинули на приватний сектор Торецька авіабомбу “КАБ-500”. Боєприпас вразив одну з вулиць приватного сектора, де на момент обстрілу перебувало троє сусідів: чоловік 47 років, а також 63-річний чоловік і жінка. Постраждалі отримали контузії, поранення та переломи, їм надали медичну допомогу.
  • Упродовж доби 6 березня російські війська завдали 1 475 ударів по області. Під обстрілами перебували дев’ятеро населених пунктів.

Фото Фото 10 Березня12:02

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *