Через два місяці після операції: Кейт Міддлтон вперше вийшла на зв’язок із прихильниками королівської родини

Востаннє Кейт Міддлтон з’являлася на публіці наприкінці січня 2023 року. А потім почалося дивне. Палац повідомив про планову операцію принцеси Уельської, пізніше дав інформацію про те, що до виконання своїх обов’язків вона повернеться не раніше кінця березня 2024-го. Саме це, а також те, що папараці не вдалося зняти Кейт на вході та виході з лікарні породило багато чуток – від коми до її втечі із замку.

Різні теорії росли як на дріжджах – Кетрін мовчала, і це ще більше турбувало тих, хто цікавиться життям британської королівської родини. Всі знають, що Міддлтон неодмінно вийшла б на зв’язок, бачачи, як хвилюються люди. А вони справді хвилювалися. Розпливчасте фото папараці, зроблене біля Віндзорського замку, теж не вселило надію на краще.

Розпливчасте фото папараці

Розпливчасте фото папараці

Нарешті Кейт Міддлтон особисто вийшла на зв’язок – у блозі принца та принцеси Уельських з’явилася публікація на честь Дня Матері.

«Дякую за ваші добрі побажання та постійну підтримку протягом останніх двох місяців. Бажаю всім щасливого Дня матері», – підписала знімок принцеса Уельська.

Те, що це саме її слова, підтверджує буква C наприкінці послання – на честь Кетрін. Фото зроблене принцом Вільямом.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Інтернет-користувачі, звичайно, не могли не звернути увагу на те, що в кадрі Кетрін сидить на стільці. Таким міг бути задум фотографа-чоловіка, але швидше за все це пов’язано з відновленням Міддлтон після операції, мабуть, воно проходить повільно.

Що сталося з Кейт Міддлтон? Це питання хвилює усіх. Якщо вірити офіційній інформації, то їй було проведено операцію на черевній порожнині.Як повідомляв британський Tatler, на період відновлення Кейт перебралася до сімейного котеджу «Аделаїда», побудованого в XIX столітті й розташованого на території Віндзорського парку. Там поруч із нею весь цей час перебувають діти – сини Джордж та Луї, а також дочка Шарлотта. Кілька годин на день Кетрін приділяє вивченню королівських документів (роботу вона категорично відмовляється скасовувати), а решту часу присвячує читанню художньої літератури.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

По можливості вона неодмінно щось готує – принцеса Уельська обожнює цей процес. Не виключено, що до Дня Матері вона спече традиційний англійський торт Сімнель, прикрашений 11 кульками марципана.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *