Підозра Миколу Тищенко: у чому ДБР звинувачує народного депутата

Фото: dbr.gov.ua

Народний депутат Микола Тищенко отримав підозру за фактом подій у Дніпрі. Про це йде мова у повідомленні Державного бюро розслідувань. 

Депутату повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України).

– 20 червня 2024 у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата України протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ. Його утримували протягом певного часу та завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів, – йдеться у заяві ДБР.

Обшук у Миколи Тищенка. Фото: dbr.gov.ua

Обшук у Миколи Тищенка. Фото: dbr.gov.ua

  • 20 червня у Дніпрі група людей напала на екс-бійця спеціального підрозділу “Кракен” Дмитра “Сина” Павлова, який гуляв із дитиною. У соцмережах написали про причетність до цього охорони Тищенка, з яким Павлов посперечався. Поліція Дніпропетровської області відкрила два провадження. У “Кракені” підтвердили, що це їхній побратим. 
  • 21 червня Тищенко заявив, що Павлов «є начальником безпеки ботоферми» і що він «разом зі своїми хлопцями підійшов до місця, де проводилися слідчі дії, і спровокував поліцейського». 
  • 24 червня поліція Києва заявила про звільнення свого співробітника Богдана Писаренка, котрий у Дніпрі брав участь у нападі на Павлова. 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *