Під час нічної атаки на Львів росіяни влучили у науково-дослідний інститут

Фото: facebook.com/andriy.sadovyi/

Один із безпілотників, запущених армією Росії, влучив у будівлю науково-дослідного інституту у Львові. Про це повідомив мер міста Андрій Садовий, опублікувавши у своєму Фейсбуці знімки із наслідками нічної атаки.

– Фіксуємо ще одну руйнацію внаслідок нічної атаки Шахедів. Науково-дослідний інститут у Львові, – написав Садовий.

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький уточнив, що йдеться про будинок Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок. Попередньо площа руйнувань становить 800 квадратних метрів. За його словами, внаслідок атаки отримали пошкодження дах, стіни та перекриття другого поверху.

  • 19 червня Росія атакувала Львів. Уламки ворожого влучили у громаду Малехів, постраждав 70-річний чоловік. В результаті атаки вибиті вікна у багатоповерховому житловому будинку та 5 приватних будинках.
  • 18 червня Росія атакувала Україну десятьма ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Внаслідок бойової роботи мобільних вогневих груп Сил оборони України та зенітних ракетних підрозділів Повітряних Сил усі «шахеди» збиті у Запорізькій та Дніпропетровській областях.
  • 17 червня Росія завдала ракетного удару по Полтавському району, внаслідок чого є влучення в цивільну інфраструктуру та постраждалі. Там кількість постраждалих збільшилася до 12 осіб, серед них двоє дітей. Трьох людей госпіталізували. Також у Полтавському районі було пошкоджено електролінії – без світла тоді залишилося 53 тисячі побутових та 2,4 тисячі юридичних споживачів.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *