Невідомі на Львівщині розстріляли гніздо з лелеками

Невідомі на Львівщині розстріляли гніздо з лелеками

Фото: facebook.com/UAnimals.official

У четвер, 3 серпня, на Львівщині хтось вистрілив по лелечому гнізді. Згодом люди знайшли лелеку із вогнепальним пораненням і відвезли його до лікарів. Птаха одразу прооперували. Про це повідомили на Facebook-сторінці Благодійної організації UAnimals.

За висновком лікаря, лелеку травмували свинцевою кулею, яка влучила у крило. Птах перебуватиме на лікуванні в реабілітаційному центрі «Вільні крила» на Львівщині.

Зоозахисники вже звернулися із заявою до поліції. Вони просять притягнути до відповідальності винуватця за частиною 1 статті 299 кримінального кодексу України про жорстоке поводження з тваринами. Ця стаття передбачає обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років.

Такий самий випадок стався в ніч на 4 серпня на Хмельниччині. Там в селі Новоселиця невідомі теж розстріляли гніздо з лелеками. В кублі була пара птахів і двоє їхніх пташенят. Малих ні живих, ні мертвих не знайшли. В одного птаха медики діагностували відкритий перелом крила, інший, на щастя, не був ушкоджений.  

Фото Фото 08 Серпня11:57

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *