На Рівненщині чоловік зателефонував в поліцію, щоб заявити на самого себе

Фото: facebook.com/rivnepolice

На Рівненщині чоловік сам зателефонував в поліцію, щоб сказати, що має “речовини, схожі на наркотичні”. Дзвінок-зізнання він зробив близько 1-ї години ночі в четвер, 4 квітня.  Про це повідомили в Патрульній поліції Рівненської області.

– Дубенські патрульні отримали повідомлення, яке більш було схоже на жарт, аніж на реальний виклик.  Заявник повідомив, що вдома має наркотичне зілля, яке зірвав у полі біля сусіднього села. Поліцейські приїхали за вказаною адресою і зустрілися з 37-річним громадянином. Він виніс інспекторам поліетиленовий пакет із зеленою речовиною рослинного походження, яка була схожа на наркотичну, – розповіли в поліції.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу і забезпечили охорону місця події. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Чоловіка затримали. Фото: facebook.com/rivnepolice

  • 1 квітня українські правоохоронці викрили логістичну мережу наркозбувачів. Поліція провела обшуки у 19 областях та затримала 26 дилерів.  В результаті правоохоронці зуміли паралізувати діяльність низки наркошопів по всій країні.  
  • У березні прикордонники Віслинського філіалу затримали трьох громадян України, які нелегально продавали таблетки для підвищення потенції, що містять хімічні речовини, заборонені до продажу у Польщі.  У затриманих було виявлено 700 тисяч таблеток для потенції. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *