Модний провал Кеті Перрі, старі штани Шер і ковбойський стиль Бейонсе: зірки на премії iHeartRadio Awards

Поки кінозірки відпочивали після «Оскара», виконавці світових хітів готувалися до однієї з найвагоміших музичних премій року – iHeartRadio Music Awards 2024, церемонія вручення якої відбулася нещодавно у театрі Dolby у Лос-Анджелесі та зібрала багато селебріті. Найочікуваніші артистки, які отримали головні нагороди цього вечора (трек Flowers Майлі Сайрус став поп піснею року, а Тейлор Свіфт – поп артистом року), на жаль, на червоній доріжці не з’явилися. Але глядачам було на кого подивитись.

Авріл Лавін не дає своїм прихильникам забути про бурхливу молодість у нульові. Кумир мільйонів продовжує дивувати зовнішністю, що не змінюється: 39-річна співачка все ще має такий вигляд, наче їй 25, а за вікном 2004-й.

Авріл Лавін

Авріл Лавін

І якщо образ Авріл ще багатьом зрозумілий, то що за модний експеримент влаштувала Кеті Перрі – незрозуміло. Брюнетка з’явилася на заході у прозорій сукні з сітки з розрізами з боків, що стримували великі червоні банти, та високих чоботях на шпильці. І хоча такі колірні рішення та декор зараз у моді, вбрання артистки з упевненістю можна назвати модним провалом.

Кеті Перрі

Кеті Перрі

Бейонсе тільки-но презентувала свій новий альбом Cowboy Carter, тому ніхто не здивувався, що її вибір припав на образ у модній зараз естетиці cowgirl. Співачка вийшла на сцену у шкіряному костюмі Versace та ковбойському капелюсі й буквально запалила весь зал своїми треками та танцями. До речі, на премії вона була відзначена нагородою iHeartRadio Innovator Award.

Бейонсе

Бейонсе

«Іконою-2024» за версією журі стала Шер. 77-річна володарка «Ґреммі» розпочала свою подячну промову із кумедного послання всім хейтерам.

«Є люди, які кажуть: ”Хіба в неї більше однієї пари штанів?”. Я ношу ці штани вже 40 років. І подумала, що нам слід приїхати сюди й разом прийняти цю нагороду», – пожартувала співачка, показуючи на вбрання.

Розмірковуючи про свою шістдесятирічну кар’єру в музичній індустрії, вона також зазначила, як їй «пощастило, що є люди, які залишалися з нею» усі ці роки, хоча деякі з них навіть не народилися, коли вона розпочинала свій шлях.

Шер та Меріл Стріп

Шер та Меріл Стріп

Вручила золоту статуетку Шер Меріл Стріп у білому платті Lanvin зі сміливим вирізом у зоні декольте. Відразу після того, як їхнє спільне фото з’явилося в Мережі, користувачі порівняли його з архівним знімком зірок з прем’єри біографічної драми «Сілквуд» у 1983 році. Тоді актриса теж була total-white, а Шер – Total-white-black.

На прем'єрі «Сілквуда» у 1983 році

На прем’єрі «Сілквуда» у 1983 році

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *