На Протасовому Яру господар покалічив свого йорка

Фото: pixabay.com

У Шевченківському районі Києва на прогулянці чоловік побив свого собаку породи йоркширський тер’єр настільки, що у нього були переломи. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

– Чоловік, 51 рік, вигулював на території заповідника Бабин Яр свого собаку, кілька разів піднімав його вгору за нашийник, бив ногою по тулубу і тягнув силою по асфальту. Собака отримав численні переломи, – йдеться у повідомленні.

Чоловіка, який знущався із собаки у заповіднику, зняли відеокамери та безліч випадкових свідків. Вони повідомили про цей інцидент до правоохоронних органів.

Винуватцю події висунуто звинувачення у жорстокому поводженні з твариною за статтею (ч. 3 ст. 299 КК України), йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

4 грудня у Києві затримано 29-річну жінку за те, що викинула двомісячне цуценя з сьомого поверху. Тварина померла від отриманих травм. Фігурантці висунуто звинувачення, їй може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

KP.UA писала, що загрожує тим, хто ставиться безвідповідально до тварин, за якми статтями Кримінального кодексу призначається покарання. Читайте у матеріалі нашого видання.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *