На Харківщині росіяни авіабомбами знищили базу для відновлення світла

Фото: facebook.com/kharkivoblenergo

У Куп’янському районі Харківської області російські війська під час обстрілів знищили базу електромонтерів та бригадний автомобіль. Їх використовували для того, щоб оперативно ліквідовувати наслідки обстрілів. Про це пише Харківобленерго”.

– Це сталося 21 січня близько 18.30. За попередніми даними, поряд із будівлею було влучання двох керованих авіабомб. На щастя, це був неробочий час і ніхто з працівників не постраждав. Знеструмлення через обстріли у цьому районі трапляються часто. Було зручно мати цю базу для оперативного реагування на такі випадки. Дуже шкода, що ми втратили це майно, але найголовніше – всі цілі, – зазначили у відомстві.

У Харківобленерго уточнили, що внаслідок обстрілу знищено обладнання, інструменти, інвентар, а також бригадний автомобіль, який перебував у гаражі. Відновленню вони не підлягають.

17 січня російські війська атакували авіабомбами село Малий Бурлук у Харківській області. Внаслідок ворожих обстрілів поранення отримала дитина.

РФ ударила по Харкову близько 22-ї години 16 січня. За попередньою інформацією, удар був завданий ракетами С-300 по житловій інфраструктурі. Пошкоджено багатоповерхові будинки. Постраждали 17 людей, одна загинула.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *