Кадирівці напали на блокпост росіян: за що постріляли один одного

Поруч із тимчасово окупованим Мелітополем сталася перестрілка між “кадировцями” та військовими РФ.

Про це повідомив український “24 канал”, посилаючись на джерела у розвідці.

Конфлікт виник через напад чеченських силовиків на блокпост російської військової поліції. П’яні “кадировці”, катаючись містом автобусом ПАЗ, зчепилися з російськими солдатами.

Джерела запевняють, що в хід спочатку пішли димові шашки, а потім уже й стрілецька зброя. У ході перестрілки поранення отримало кілька вояк глави Чечні Рамзана Кадирова.

Варто зазначити, що у російській армії, як і загалом у суспільстві, сильні міжнаціональні конфлікти. З початку військового вторгнення відбулося кілька сутичок між окупантами різних національностей. Найсерйозніші “розбірки” фіксували між “кадировцями” та бурятами.

Варто зазначити, що, за даними чеченського правозахисника Абубакара Янгулбаєва, “кадировців” практично не видно на передовій у війні з Україною. Їхня участь у війні обмежується знаходженням у тилу, зйомкою фейкових роликів про “ратні подвиги”, терором мирних громадян, а також мародерством.

Насправді, ці підрозділи є лише Росгвардією, тобто силовиками. Вони не мають ні озброєння, необхідного для ведення сучасної війни, ні вміння воювати.

Топ-новини зараз:
• Чи може у Росії закінчитися зброя: відповідь експерта
• Втеча від війни: західні країни згортають програми допомоги українським біженцям
• "Покажемо наші м'язи": лідери G7 висміяли мачизм Путіна
• Є лише один спосіб змусити Путіна поступитися, – західний військовий експерт

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *