Дідусь та онука загинули у пожежі у Львівській області

Фото: facebook.com/LVIVDSNS

У місті Самбір на вулиці Мілярська сталася пожежа в житловому будинку внаслідок якої загинули літній чоловік та його маленька онука. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області.

– Коли рятувальники прибули на місце події, у верхньому мансардному приміщенні триквартирного дерев’яного будинку вже вирувала пожежа. Вогонь активно поширювався дерев’яними конструкціями, що ускладнило процес його гасіння через сильне захаращення всередині будівлі, — йдеться у повідомленні.

Рятувальники за допомогою драбини врятували жінку 1965 року народження, яка стояла на балконі та кликала на допомогу. Очевидці повідомили, що в квартирі ще можуть перебувати чоловік і дитина.

На місці пожежі знайшли тіла господаря квартири (1962 року народження) та його онуки (2021 року народження). Ймовірно, дідусь намагався врятувати внучку та прикрив її своїм тілом, бо рятувальники виявили дівчинку під тілом дідуся.

  • 19 грудня у селі Гмирянка Ічнянського району Чернігівської області у пожежі загинули жінка та двоє її маленьких дітей.
  • 18 грудня у Харкові в багатоквартирному будинку виникла пожежа на першому поверсі у момент у приміщенні знаходилися двоє дітей, 5 і 7 років, діти самі змогли викликати рятувальників.
  • 24 серпня у Рівному собака почав битися об двері та дряпати її і тим самим врятував своїх господарів від пожежі.

Фото Фото 17 Сiчня11:44

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *