Атака РФ 23 лютого: є влучення в Одесі та Дніпрі, зруйнована багатоповерхівка, відомо про загиблих та постраждалих

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

 В ніч на п’ятницю, 23 лютого, РФ атакувала Україну дронами та ракетами. Є влучання в Одесі та Дніпрі. Станом на 6 ранку відомо про трьох загиблих та 8 постраждалих.  

За даними Сили оборони півдня, Одещину РФ атакувала ударними дронами типу “Shahed-131/136”. Водночас з літаків тактичної та стратегічної авіації, з акваторії Чорного моря, ворог спрямував ракети типу Х-31П і Х-22. Ракети втратили бойову спроможність в повітрі.  Підрозділи протиповітряної оборони збили 9 дронів-камікадзе.

– Один з уражених над морем дронів, впавши на будівлю підприємства в прибережній зоні  Одеси, спричинив руйнування і пожежу. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіла трьох загиблих внаслідок ворожої атаки. Пошуки припинено. Проводиться розборка та проливка, – зазначили в Силах оборони.

Удар РФ по Одещині 23 лютого. Фото: t.me/SJTF_Odes

По Дніпру РФ також вдарила «шахедами». Один з них влучив у багатоповерхівку. Станом на шосту ранку відомо про 8 постраждалих. За даними голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, під завалами знаходяться люди. Пошукова операція триває.

Удар РФ по Дніпру 23 лютого. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

  • 22 лютого російські військові з реактивної системи «Ураган» вдарили у Донецькій області по селу Костянтинопільське Курахівської громади. Внаслідок обстрілу загинула одна людина, ще дев’ять отримали поранення. Серед поранених 4 підлітки: 12, 14, 15 та 16 років. 
  • Вночі 21 лютого РФ атакувала Покровський район Донецької області. Один із безпілотників потрапив до будівлі, де перебували рятувальники, четверо з яких отримали поранення. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *