Теща Віктора Павліка не може добитися виплати пенсії – чого їй не вистачає

Мама четвертої дружини Народного артиста України Віктора Павліка вже тривалий час не може владнати питання з пенсійним фондом. За словами її доньки, блогерки Катерини Реп’яхової, яка молодша за співака на 28 років, жінка тричі пробувала владнати це питання. Втім воно не вирішене й досі.

Катерина доволі активна в соцмережах і показує, розказує майже усе з життя зіркової родини. Через що, наприклад, в Павліка були проблеми через спецперепустку і поїздки зачиненим мостом в столиці. Цього разу Реп’яхова розповіла про проблему з пенсійним фондом та запитала у фоловерів, як вони думають, в чому ж полягає проблема.

Деякі висловили думку, що це через наявність візи в Ізраїль. Хоча, юридично, це взагалі не має підставою. Довго тримати секрет Реп’яхова не стала та зізналась – все через бюрократичні моменти.

“Мамі 62 роки, і у мами немає пенсії. Хоча вона працювала більшу частину свого життя. Їй три рази відмовляли, тому що постійно чогось не вистачає. Цього разу – печатки, яку мали поставити в 1985 році у відділі народної освіти. Моя мама – вчителька математики”, – зазначила блогерка, і не стала розкривати більше подробиць.

Катерина Реп'яхова (в центрі) з мамою та зірковим чоловіком

Катерина Реп’яхова (в центрі) з мамою та зірковим чоловіком

Лариса Реп’яхова офіційно стала тещею Віктора Павліка 29 травня 2020 року. Саме того дня зіркова пара відгуляла весілля. А до цього, у грудні 2019-го співак освідчився молодій коханій. З ним блогерка познайомилась в листопаді 2015 року, коли Павлік ще був в шлюбі з Ларисою Созаєвою. Катерина, яка змалечку була фанаткою творчості майбутнього чоловіка, збиралася поїхати на концерт Віктора до Одеси. Однак, друг запропонував поїхати разом з нею і в інший день до Миколаєва, де також мав відбутися виступ. Доля склалася так, що Катерина та Віктор зупинилися в одному готелі та їхні номери були поруч.

Реп’яхова не вважає, що розбила його сім’ю із Созаєвою. Блогерка раніше казала, що коли зустріла коханого – у нього були великі проблеми з алкоголем. А дружини поруч не було, то ж підтримувала артиста саме вона. 15 червня 2021 року на світ з’явився син Реп’яхової та Павліка, якого назвали Михайлом.

Зіркова родина з сином Михайлом

Зіркова родина з сином Михайлом

За пів року до цього, будучи вагітною, Реп’яхова присвятила зворушливу публікацію своїй матері Ларисі.

“Коли я стану мамою, я хочу бути такою самою, як моя мама. Моя мамуля – для мене приклад: кохання, розуміння та турботи. Сподіваюся, і я колись заслужу такі почуття своїх дітей, які відчуваю до тебе, моя мамо”.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Катя Павлік (Репяхова)🇺🇦 (@repyahovakate)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *