Армія РФ обстріляла місто Українськ на Донеччині

Фото: t.me/selidyvskamva

Російські військові 27 березня обстріляли місто Українськ у Донецькій області, щонайменше двоє людей отримали поранення, їх госпіталізовано. Про це повідомили у Селидівській обласній військовій адміністрації.

– За попередніми даними, постраждали 2 цивільні особи – жінка 1940 року народження та чоловік 1946 року народження, наразі вони перебувають у Покровській лікарні, – йдеться у повідомленні.

За даними міської військової адміністрації, внаслідок обстрілу сталося займання гаражів, а також було пошкоджено близько 29 багатоквартирних будинків.

  • Росіяни 21 березня вдарили по Новогродівці, внаслідок атаки одна людина загинула і дві отримали поранення. Пошкоджено та зруйновано щонайменше 20 приватних та багатоквартирних будинків.
  • 11 березня на Донеччині російська армія обстріляла 11 разів за добу населені пункти регіону, через що загинуло двоє людей, а 12 отримали поранення. РФ стріляла по Красногорівці, Костянтинівці, Георгіївці, Побєді, Добропіллю, Мирнограду, Птичому, Новогродівці, Тернах, Торецьку, Нелипівці, Часовому Яру та Серебрянці.
  • Вночі 10 березня трьома ракетами С-300 російські військові завдали удару по Мирнограду Донецької області, внаслідок чого поранення отримали 11 людей. Серед травмованих 16-річний підліток, п’ять жінок та п’ять чоловіків віком від 34 до 95 років.
  • 6 березня під обстрілом перебували дев’ять населених пунктів Донецької області. Армія РФ била по Донеччині авіабомбами, ВТРК «Іскандер-М», РСЗВ «Ураган», «Град» та артилерією.

Фото Фото 27 Березня13:55

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *