Зеленський обговорив із Умеровим забезпечення армії далекобійними дронами

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 4 березня, провів нараду з міністром оборони Рустемом Умеровим. Вони говорили, зокрема, про далекобійні дрони на озброєнні української армії. Про це глава держави повідомив під час свого вечірнього відеозвернення.

– провів із Умеровим окрему нараду. Постачання зброї, справедливе та правильне забезпечення бригад. Кожна бойова бригада, кожен фронтовий підрозділ мають отримати більше існуючої сучасної зброї. Окрема розмова – щодо дронів. Гарний зміст. Зокрема щодо наших далекобійних дронів, – розповів президент.

Крім того, повідомляє Зеленський, у понеділок у нього відбулася тривала зустріч із головкомом Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргілевичем. Обговорили фронтові питання та завдання, а також “наші операції та перспективи”. Також президент заслухав доповідь голови ГУР Кирила Буданова, а голова СБУ Василь Малюк прозвітував про протидію колабораціоністам та російським ДРГ у прикордонних районах.

  • 4 березня Зеленський призначив нового командувача Силами підтримки Збройних Сил України. На цю посаду було призначено бригадного генерала Олександра Яковенка.
  • Напередодні Зеленський у своєму зверненні констатував, що за тиждень російські окупанти використали проти України майже 400 керованих авіабомб, понад 50 «шахедів» та понад 40 ракет. При цьому Україні вдалося за цей тиждень збити сім російських військових літаків, які скидають бомби, додав Зеленський. З початку лютого Росія втратила в Україні 15 військових літаків.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *