Зеленський на Сумщині нагородив учасників Курської операції

Фото: president.gov.ua

Володимир Зеленський відвідав прикордонну з Росією Сумську область. Про це ввечері 4 жовтня повідомила пресслужба президента.

Президент провів на Сумщині засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, записав традиційне відеозвернення та нагородив бійців 82-ї бригади, які беруть участь в операції у Курській області Росії.

– Курська операція дуже сильно допомогла мотивувати тих, хто дає нам пакети підтримки зброєю за кордоном. Тому це була нова хвиля, вона була дуже важливою, і ви, напевно, навіть не уявляєте до кінця, як ви допомогли саме для цього рішення, – сказав Зеленський під час відвідання командного пункту 82-ї окремої десантно-штурмової Буковинської бригади.

Президент нагородив воїнів орденами Богдана Хмельницького І та ІІІ ступенів і орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Також він заслухав доповідь командира, Героя України Дмитра Волошина, про оперативну ситуацію у смузі відповідальності бригади, виконання бойового завдання та взаємодію із суміжними підрозділами.

Крім того, глава держави розповів, що зустрівся на Сумщині з головами громад та, з нагоди Дня вчителя, — з освітянами з прикордонних областей.

  • 20 вересня Оксана Білозір приїхала до Курської області – заспівала у церкві та зробила селфі на тлі “П’ятірочки”.
  • 22 вересня з міста Глухова на Сумщині через посилення російських обстрілів евакуювали третину населення.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *