Зеленський доручив надати допомогу постраждалим в Одесі, де продовжується розбір завалів

Фото: facebook.com/zelenskyy.official

Український лідер Володимир Зеленський доручив представникам одеської обласної влади надати підтримку та допомогу постраждалим від російського ракетного удару по місту 15 березня. Про це президент сказав у своєму вечірньому відеозверненні.

– Зараз в Одесі ще тривають рятувальні роботи та надання допомоги після російського ракетного удару – дуже підлого удару цих покидьків: дві ракети, і друга, коли на місце влучення прибули рятувальники та лікарі. Серед загиблих та постраждалих – фельдшери “екстренки”, рятувальники ДСНС… Десятки поранених. Продовжується пошук людей під завалами. Залучено всі необхідні служби. Я доручив обласній владі повністю підтримати всіх постраждалих, – розповів президент.

Глава держави подякував кожному, хто зараз підтримує людей та рятує життя. Він запевнив, що Сили оборони обов’язково зроблять усе, щоби російські вбивці відчули нашу справедливу реакцію.

  • В Одесі в п’ятницю пролунало кілька вибухів, пізніше стало відомо про ракетні удари по місту. Наразі відомо про 19 загиблих та 73 поранених.
  • Глава ОВА зазначив, що постраждалим надається вся необхідна допомога. Усі відповідні служби усувають наслідки ворожої атаки. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян.
  • В Одесі 16 березня оголосили День жалоби.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *