Ліндсі Лохан повірила в схуднення на препараті Оземпік, але зробила для себе виняток

37-річна Ліндсі Лохан показує фанатам, що соромитися свого тіла точно не потрібно, навіть якщо ви вдаєтеся до сучасних способів схуднення. Зірка у 2023 році набрала вагу через вагітність: влітку у них із чоловіком Бадером Шамасом народився хлопчик Луай. Щоб привести себе у форму, актриса розпочала неспішні тренування, проте вона не бачить нічого страшного в тому, що багато зірок вдаються до радикальних заходів – таких, як агресивний препарат Оземпік.

«Зараз усі так худнуть, – незворушно сказала вона під час інтерв’ю Bustle. – Я відчуваю, що все завжди повертається на кола свої, тож і це теж пройде. Але схоже, що є тиск з боку суспільства», – додала вона, маючи на увазі поголовне захоплення засобом, що охопило Голлівуд.

Ліндсі Лохан

Ліндсі Лохан

Нагадаємо, що Оземпік – це ліки проти діабету II типу, які вводять раз на тиждень у живіт, стегно або руку, щоб людина могла швидше скинути зайву вагу. У той час як кілька зірок, наприклад, Опра Вінфрі, відкрито заявляли про прийом ліків для досягнення стрункої фігури, 37-річна Лохан поділилася, що рада, що не вдається до таких заходів.

«Я була настільки прив’язана до Луая, що моєю останньою думкою була бігова доріжка. Я відчуваю, що ми тиснемо на себе, щоб якнайшвидше мати “добрий” вигляд, але ми маємо такий красивий вигляд після пологів. Дайте собі час», – заявила Ліндсі.

Моєю останньою думкою була бігова доріжка

Моєю останньою думкою була бігова доріжка

Лохан і Шамас живуть і виховують свого малюка в Дубаї, де таємно пов’язали себе шлюбом у квітні 2022 року. Після народження сина Лохан опублікувала знімок у блакитній майці та післяпологовій спідній білизні, показуючи природний стан фігури після вагітності.

«Мій улюблений стиль останнім часом – це післяпологова білизна! Тому що я не звичайна мама, я післяпологова мама», – пожартувала вона в соцмережах.

Незвичайна мама

Незвичайна мама

Екстремальне схуднення Опри Вінфрі

Американська телеведуча Опра Вінфрі довгі роки боролася із зайвою вагою. 2023 року зірці вдалося схуднути аж на 18 кілограмів. У новій вазі вона стала мати вигляд на пару десятків років молодшого. За свіжими фото неможливо повірити, що королеві ток-шоу – 70 років!

Опра Вінфрі: мінус 18 кілограмів

Опра Вінфрі: мінус 18 кілограмів

Зараз у самому розпалі рекламна компанія документального фільму теледіви про людей, які вживають препарати для схуднення Оземпік. Він називається «Спеціальний випуск Опри: сором, вина та революція у схудненні». Зірка і сама вживала їх, щоб позбавитися ненависних кілограмів.

Революція у схудненні?

Революція у схудненні?  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *