Жумаділов будує рекламну кампанію ДОТу на дискредитації Міноборони

Після того, як Державний оператор тилу з третьої спроби уклав контракти на харчування ЗСУ, оминаючи систему публічних закупівель «Прозорро», в ДП опублікували рекламний відео ролик стосовно ціни на яйця в нових контрактах. У ролику вказується на те, раніше, мовляв, Міноборони купувало яйця по 17 грн за шт., а тепер ДОТ купує по 4,93 грн за шт.

Водночас закупівель яєць по 17 грн за шт. МОУ ніколи не проводило, і про це у коментарях до посту ДОТ нагадали користувачі Facebook.

У коментарях до посту на це звернули увагу навіть користувачі Фейсбук, однак ДОТ на зауваження з приводу використання у своїх рекламах неправдивої інформації ніяк не відреагував.

Також, як йдеться у коментарях до посту ДОТ, ціна за яйця у 4,93 грн за шт. (по якій ДП зараз уклало контракт) є майже удвічі вищою за ринкову.

Адже в АТБ, як вказує користувач Олег Горбачевський, яйця зараз коштують 2,99 грн за шт. (а не 4,93).

«Ціна в АТБ – роздрібна та включає вартість логістики та торгівельні націнки!», – зауважує дописувач, у відповідь на спробу ДОТу виправдати вартість яєць у 4,93 грн за шт. саме логістичною складовою.

Нагадаємо, ДОТ не зміг провести закупівлі харчування для ЗСУ шляхом відкритих аукціонів на “Прозорро”.  А тому уклав договори з постачальниками, що були обрані поза конкурсною процедурою на закритих перемовинах.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *