Відчуття, що дивишся інтерв’ю з Лорак: Морозюк підставилася, поговоривши з Гордоном

З січня цього року художниця Соня Морозюк уникала коментарів щодо корупційного скандалу, ініціаторами якого стала родина її вже колишнього нареченого, львівського бізнесмена Романа Гринкевича. В останні дні 2023-го його батька Ігоря затримали при спробі дати хабар співробітнику Державного бюро розслідувань (ДБР) в розмірі півмільйона доларів. Згодом спливли подробиці, що родина Гринкевичів завдала збитків міністерству оборони на мільярд гривень.

Водночас Морозюк купила галерею в центрі Києва, квартири та стала однією з подружок багатьох представників українського шоу-бізнесу. Зліт її кар’єри та наявність грошей багато хто пов’язував з фінансами Романа Гринкевича. Втім, Морозюк все спростовувала. Що в черговий раз зробила в новому інтерв’ю блогеру Дмитру Гордону. Також вона обережно висловила свою думку про суми, які скандальна родина вкрала в держави.

“Думаю, що в нас є суд, який вивчить всі матеріали справи і видасть вирок. Це все, що я можу сказати. Рахувати, скільки там могли дати чи скільки дали, я не компетентна в цьому. Я не хочу говорити те, чого я не знаю. Я хочу відповідати стосовно звинувачень, які полетіли у мене. З мене зробили цапа-відбувайла, і мені здається, що акцент уваги було зміщено на мене. Я не розумію, чому саме з мене зробили обличчя корупції в державі. Я художниця, я митець, я навпаки щосили намагаюсь приблизити той час, коли це пекло для нас скінчиться. Я дуже багато виступала, працювала і придумувала креативні штуки, щоб збирати гроші”, – зауважила Морозюк.

Аби довести свою невинність Соня обіцяла скласти декларацію та оприлюднити її. Каже – її вона вже зробила, але чомусь не показує. Інфопривід, перше інтерв’ю, Морозюк використовувати не стала. Єдине, що нагадувало про фінансовий звіт – футболка, на якій Соня написала латиницею: “Не даю без декларації”.

Провокаційна творчість Соні Морозюк

Провокаційна творчість Соні Морозюк

То ж не дивно, що її словам (по факту, нічого нового вона не розповіла) більшість українців не повірили. Вони захейтили молоду художницю як в коментарях під відео на YouTube, так і в її Instagram та інших соцмережах.

  • Соня, мені шкода Гордона, бо понад годину слухав вашу брехню.
  • Постійний перевід теми, майже нема чітких відповідей, забагато емоцій там де люди чекали конструктив. По поведінці, по рухах та очам видно що брехати важко.
  • З нового тільки історія знайомства з Романом і якісь маленькі деталі. Можна не витрачати час.
  • Чому тоді вона казала, що галерея коштувала 250 тисяч доларів? Якщо зараз каже, що набагато менше, не зрозумію.
  • Було погано, стало ще гірше. Склалося відчуття, що дивишся інтерв’ю з Лорак.
  • Таке враження, що ви думаєте всі люди дурні і насипаєте їм у вуха.
  • Огидно слухати брехню ! Красти в армії – немає виправдання. Все вона знала, але ні пробачень, ні каяття. Така далеко піде.

Щодо свого колишнього нареченого, якого затримали в Одесі наприкінці січня, то Морозюк стверджує – вони вже не зустрічалися. Тим не менш арешт Романа шокував її. Також скандальна художниця розповіла, як вони розійшлися.

“У нас були складнощі в стосунках, тому що ми бачили різні шляхи вирішення проблем деяких. Ми втратили довіру одне до одного. Я кохала іншу людину. Ми спілкувалися телефоном, не бачилися. Коли я ухвалила для себе рішення про закінчення стосунків, хотіла зустрітися і поговорити. Для мене це було важливо. Він не знайшов змоги зустрітися, і ми розійшлися по СМС… Він відповів щось на кшталт: “Це твій вибір”. І все”.

Соня Морозюк та Роман Гринкевич

Соня Морозюк та Роман Гринкевич

Зазначимо, що за 18 годин після релізу інтерв’ю набрало 120 тисяч переглядів. Це повільніша динаміка, ніж нещодавня палка бесіда шоувумен Маші Єфросиніної та співачки Христини Соловій (зараз має 1,4 млн переглядів). Це говорить про те, що інтерес та довіра до Морозюк вкрай низькі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *