Дружина Віталія Кіма розповіла про їхнє знайомство і чи може він стати президентом

Фото: youtube.com/РАМІНА

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім разом із дружиною Юлією дали перше спільне інтерв’ю та розповіли історію їхнього знайомства. У розмові з інтерв’юером Раміною Есхакзай дружина чиновника розкрила, що їхня перша зустріч відбулася у 2010 році на День міста Миколаєва.

– Це був день міста, і хтось привіз у Миколаїв безкоштовний концерт. Все місто гуляло. Ми з подружкою вийшли й пішли до центру. Віталій був разом з другом. Запитав чи не холодно мені. Так і познайомилися. Він дуже багато розмовляв, посмішка не сходила з обличчя. Було відчуття, що ми знаємо оди одного давно. Ми разом з 2010-го року, одружилися у 2017 році, – зазначила Юлія.

Для політика це вже другий шлюб. Він також має дві доньки Євгена та Олександра від стосунків з попередньої обраниці.

– Ми товаришуємо, у нас дві доньки, дітей підтримуємо. З колишньою дружною у мене стосунки кращі, ніж у декого з їхньою теперішньою, – поділився Віталій.

Дружина Віталія Кіма також зізналася, що не була готова до призначення головою Миколаївської ОДА і дізналася про це з місцевих видань.

– Я була в шоці, не одразу дізналася. Зрозуміла, коли з’явилась новина на наших місцевих інтернет-виданнях, що Віталія Кіма призначили головною Миколаївської ОДА. Я читала коментарі, мені так не сподобалося! Говорили про його корейське походження, що тепер в області будуть цибулю вирощувати, собак їсти. У мене в той день піднялась температура, і я сказала, що більше нічого читати не буду і не буду реагувати. На другий день прийняла цей факт, – уточнила вона.

Юлія також наголосила, що не хотіла б, щоб її чоловік став президентом України. Обраниця політика впевнена, що він не піде на цей крок.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *