Джапарову на фоні чуток про народження дитини звільнили з посади першої заступниці голови МЗС

Фото: facebook.com/UkraineMFA

Кабінет міністрів України звільнив Еміне Джапарову з посади першого заступника міністра закордонних справ України. Відповідне розпорядження з’явилося на сайті уряду 2 квітня. Також звільнення прокоментувала сама Джапарова у Фейсбуці.

– Друзі, уряд звільнив мене с посади Першого заступника міністра Міністерство закордонних справ України. Шлях в 4 роки на запрошення Дмитра Кулеби як ціла епоха!
Не люблю підсумків та висновків – гадаю їх має робити суспільство. Додам, що для мене ціннісним було і є – служіння. Своїй країні та народу. Все інше – форма, – написала Джапарова.

Еміне Джапарова українська журналістка кримськотатарського походження. В МЗС працювала з 2016 року. До цього була першим заступником міністра культури та інформаційної політики України. 

2 квітня видання ТаблоID з посиланням на джерела написало, що Джапарова та один зі співвласників групи “Приват” Геннадій Боголюбов стали батьками. Сама чиновниця ніколи не підтверджувала роман з бізнесменом та народження дитини. Вона виховує двох доньок від першого шлюбу.

  • Згідно з інформацією на сайті МЗС, у міністра Дмитра Кулеби залишаються чотири заступники – Євген Перебийніс, Микола Точицький, Антон Демьохін та Ірина Боровець.
  • 8 березня речник МЗС Олег Ніколенко звільнився після 3,5 років роботи, щоб очолити генконсульство України в Торонто.
     

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *