Бійці ЗСУ на фронті зробили цей тиждень дуже потужним для України

Фото: t.me/V_Zelenskiy_official/

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські воїни зробили цей тиждень дуже потужним для України. Про це глава держави заявив у соцмережах.

– Дякую кожному та кожній, хто зараз у бою, на бойових позиціях, на постах! Авдіївський напрямок, Мар’їнка. Бахмутський напрямок. Куп’янське, Лиманське напрямки. Наше Запоріжжя. Наша Херсонщина. На лінії зіткнення та в глибині окупованої території наші воїни зробили цей тиждень дуже потужним для України. І зараз я хочу подякувати всім нашим силам оборони та безпеки – абсолютно всім! “Кожен підрозділ, кожного воїна, кожного командира, які за цей тиждень дали нашій державі потрібні бойові результати”, – сказав президент.

Він також зазначив, що цього тижня було зроблено потужний крок президентом США Джо Байденом. Підготовлено новий пакет тривалої та надійної підтримки для України – оборонної, економічної та захисту людей.

– Я вдячний за таку ініціативу Президента Байдена і думаю, що не лише українці, а й усі народи – усі вільні народи Європи – очікують на збереження американської єдності з нашим захистом. Американське лідерство потрібне миру, і я вдячний обом партіям Конгресу, які це розуміють, зокрема, підтримують боротьбу нашого народу за свою незалежність, – сказав Зеленський.

Напередодні Зеленський заявив, що останніми днями росіяни зазнають особливо великих втрат на фронті, і це саме те, що потрібне Україні. А Генштаб 19 жовтня відрапортував, що Сили оборони знищили 1 380 окупантів та 55 ворожих танків та 120 ББМ, найбільше на Авдіївському напрямку.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *