Безугла – про своє відкликання з комітету: Шуфрича не голосували місяцями, а тут пара днів

Фото: facebook.com/bezuhlamariana

Народний депутат Мар’яна Безугла прокоментувала своє відкликання з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, за яке його члени проголосували 8 січня. У Фейсбуці вона написала, що залишається на посаді аж до голосування у сесійній залі.

– Відкликання Шуфрича чи Льовочкіна в регламентному комітеті не голосували місяцями і роками, а тут пару днів. Нагадую, що залишаюсь на посаді та в комітеті, рішення приймає тільки зала, любі висновки комітетів мають рекомендаційний характер, і я ніколи не здаюсь, – написала Безугла.

Комітет рекомендував Верховній раді включити відповідний проєкт позачергово без голосування до порядку денного сесії. Найближче засідання відбудеться 10 січня. За звільнення Безуглої комітет проголосував ще 5 січня.

  • 26 листопада Безугла заявила, що головнокомандувач Валерій Залужний не надав плану на 2024 рік і має піти. У відповідь на цю заяву пресслужба партії “Слуга народу” повідомила, що Безугла сама несе відповідальність за свої слова.
  • У грудні Безугла представила законопроєкт про мобілізацію, який передбачав обов’язковий призов жінок. Після критики Генштабу депутат прибрала цей пункт із документа.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *