Знаю про кіпіш з приводу афіші, справедливо: Потап пояснив, чому він став російським ретро

Напередодні зірковий блогер Богдан Беспалов поширив інформацію, що музичний продюсер, бізнесмен Олексій Потапенко, більш відомий як репер Потап, виступатиме у нічному клубі Німеччини. І все б нічого, але шоу 42-річного чоловіка Насті Каменських подали в програмі Russian Retro Live. Та й в самого нічного клубу є шлейф російського сліду.

Після розголосу скандалу в ЗМІ, репер записав відеозвернення до українців, в якому привітався німецькою. За словами Потапа, афішу в місті Білефельд, розташованого між Дортмундом та Ганновером, з ним, або ж його командою, організатори не узгоджували.

“Guten tag (німецькою, доброго дня. – Ред.), шановні українці. Знаю про кіпіш з приводу афіші. Справедливо. Це людський фактор і я не один, хто опинявся в такі ситуації. Ким мене тільки не називали, але тільки не так, як на цій афіші. Це була неузгоджена афіша, її виставили. Ми її зараз виправили. Я приношу свої вибачення перед всіма, кого це обурило. Приходьте на концерти. Ну добре, що якийсь символ німецький стародавній мені не поставили. Всіх запрошую на концерт, там буде весело. Ну вибачте, не догледіли”, – промовив Потап.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений POTAP (@realpotap)

Що відомо про нічний клуб

Після розголосу скандалу, афішу Потапа з соцмереж видалили, а на сайті залишили, втім прибрали Russian Retro Live. Квиток на виступ Потапа обійдеться в 12 євро (менш як 500 грн). В нічного клубу низький рейтинг в Google – всього 3.1. Відвідувачі у відгуках наголошують на хамську поведінку охоронників клубу, які здебільшого російськомовні. Також пишуть про неповернення депозиту та захмарні ціни в закладі.

Афіша виступу Потапа до скандалу та редактури

Афіша виступу Потапа до скандалу та редактури

Періодично в соцмережах нічного клубу з’являються афіші з так званою російською вечіркою. На сцені також виступають й артисти з країни-терориста. Хто саме є власниками, або ж співвласниками нічного клубу, наразі невідомо. Сам Потап про це не розповідав. Також у своїй промові репер не зазначив, що виступ буде благодійним.

Вже тривалий час Олексій Потапенко живе за кордоном. Лише за останні місяці він відвідав Об’єднані Арабські Емірати, Колумбію, Велику Британію, США та інші країни світу. Востаннє в Україні Потапа бачили в жовтні минулого року. Періодично до нього приєднується Настя Каменських.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений POTAP (@realpotap)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *