Раніше висміювали, тепер хвалять: зірка серіалу Секс і місто показала обличчя після повторної операції

Зірка серіалу «Секс і місто» намагалася зберегти молодість у різний спосіб. Крістін вдавалася по допомогу косметолога, який робив їй «уколи краси», проте не отримала бажаного ефекту. У 2023 році Девіс скаржилася на хейтерів, які засуджували її «штучне» обличчя.

У результаті артистка вилучила філери. Наразі вона опублікувала чесне фото без макіяжу, зроблене під час лютневої поїздки до Кенії. Девіс позувала на веранді вілли, її обличчя висвітлювало промені західного сонця. 59-річна актриса мала свіжий та природний вигляд.

Свіжий та природний вигляд

Свіжий та природний вигляд

Кучеряве волосся Крістін було злегка розпатлане від вітру і вільно струмувало по плечах. Виконавиця ролі Шарлотти Йорк одягла сорочку ніжно-рожевого відтінку і розстебнула верхні ґудзики.

«Джетлаг від мене відстав, але кенійське волосся того варте», – запевнила Девіс, натякнувши, що місцеве повітря створює пишну зачіску.

Прихильники актриси вітають зміни

Прихильники актриси вітають зміни

Прихильники акторки оцінили її натуральну красу.

«Ніжна і прекрасна у будь-якому віці»;
«Яскраві та чіткі риси обличчя від природи»;
«Шарлотта – найкласніша героїня»;
«Чуттєва та природна», – висловилися блогери.

Раніше Девіс зазначила, що набула гармонії із собою. Кінозірка перестала прагнути нав’язаних стандартів краси. Вона повністю прийняла свою зовнішність. За словами Крістін, вона любить свою шкіру та фігуру, їй подобається власне відображення у дзеркалі.

Крістін набула гармонії із собою

Крістін набула гармонії із собою

Це не перше фото без макіяжу в обліковому записі Девіс. Актриса входить до числа тих селебріті, які останнім часом віддають перевагу максимально натуральному підходу до краси. Серед них також можна відзначити Памелу Андерсон, яка виходить без мейк-апу навіть на килимові доріжки, Міллу Йовович, Селену Гомес, Гвінет Пелтроу та інших.

Акторка також поділилася своїм досвідом материнства. Вона пояснила, що рішення завести дитину після 45 років було правильним та максимально усвідомленим. У 2011 році Крістін удочерила дівчинку, яку назвала Джеммою, у 2018 році всиновила хлопчика Вілсона.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *