Знайшли привід зустрітися: Кейт Міддлтон уперше після операції побачила маму

Дружина принца Вільяма нещодавно виписалася із приватної лондонської клініки, де провела два тижні після операції на черевній порожнині. Кейт була рада поверненню до чоловіка, принца Вільяма, і дітям – 10-річному Джорджу, 8-річній Шарлотті та 5-річному Луї. Близькі оточили принцесу Уельську турботою, щоб реабілітація пройшла швидко та легко.

Нещодавно Керол Міддлтон, мати принцеси Уельської, відсвяткувала 69-річчя. Скромне свято з цього приводу відбулося в котеджі Аделаїда неподалік Віндзорського замку, де проживають Кейт, Вільям та їхні діти. Таке рішення було ухвалено, оскільки Кейт після хірургічного втручання рекомендовано більшу частину дня проводити у постільному режимі. До герцогині та її батьків приєдналися сестра Піппа та брат Джеймс зі своїми сім’ями.

Керол і Майкл, батьки Кейт Міддлтон

Керол і Майкл, батьки Кейт Міддлтон

Святкування дня народження Керол цього року виявилося стриманим. У минулому Вільям і Кейт приєднувалися до Міддлтон під час відпустки на карибському острові Мюстік, щоб відзначити свято Керол. У 2019 році Піппа влаштувала розкішну вечірку у своєму будинку в Челсі з нагоди 64-річчя мами.

Принц Вільям тимчасово відмовився від своїх зобов’язань, щоб приділяти більше уваги дітям, поки дружина буде одужувати. Неоціненну допомогу подружжю надає їхня вірна нянька Марія Тереза Турріон Борралло, яка з’явилася в сім’ї близько десяти років тому, після народження первістка.

Піппа Міддлтон з чоловіком Джеймсом

Піппа Міддлтон з чоловіком Джеймсом

Джордж, Шарлотта та Луї проводили час зі своїми бабусею та дідусем під час перебування мами у лікарні. Просторий маєток Керол і Майкла Міддлтон знаходиться в Баклбері графства Беркшир недалеко від будинку принца і принцеси Уельських. Відомо, що батьки, сестра та брат регулярно відвідували Кейт у лікарні.

Кейт, Вільям та їхні діти

Кейт, Вільям та їхні діти

Реабілітація Кейт буде довгою, герцогиня повернеться до публічних заходів після 31 березня. Однак в оточенні королівської особи повідомили, що вона вже почала працювати з документами.

«Я чув, що принцеса Уельська відповідала на електронні листи, але все було структуровано таким чином, щоб її не приголомшував і не турбував діалог, що входить», – цитує Fox News ведучого подкасту «To Di For Daily» Кінсі Шофілда.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Дружина спадкоємця престолу серйозно ставиться до рекомендацій лікарів і не поспішає навантажувати себе роботою та зобов’язаннями.

«Кейт не порушує правил. Вона збирається дотримуватися вказівок лікаря, але брати участь у процесі зможе, щоб не почуватися відсталою. Я не чекаю побачити її в офіційній якості до Великодня, але вважаю, що за лаштунками вона працюватиме», – додав королівський експерт.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *