Злиття сердець і капіталів: Білл Гейтс може поріднитися з Полом Маккартні

Ще кілька місяців тому, коли з’явилися чутки про те, що дочка мільярдера Білла Гейтса Фібі зустрічається з Артуром Дональдом, онуком Пола Маккартні, дівчина відмовлялася це коментувати. Навіть натяки у бік стосунків вона зустрічала вороже, даючи зрозуміти, що чутки – справжнісінька дурість. Але, як відомо, будь-яка інформація не з’являється на рівному місці. І ось тепер пара офіційно разом, більше вони не приховують свого роману.

Фібі Гейтс представила публіці Артура Дональда як бойфренда.

«Мій хлопець Артур підвіз мене після церемонії», – поділилася вона після закінчення коледжу.

Фібі Гейтс. Фото: Getty Images

Фібі Гейтс. Фото: Getty Images

Історію знайомства Фібі та Артур розповідати не стали, можливо для цього ще настане час. Але журналісти вважають, що їх могли познайомити рідні. Тітка Артура Дональда, модельєр Стелла Маккартні, товаришує з матір’ю Фібі Гейтс. Це один із самих явних шляхів, але не можна виключати, що молоді люди просто могли опинитися у спільній компанії та сподобатися одне одному.

Артур Дональд. Фото: Getty Images

Артур Дональд. Фото: Getty Images

Якось дівчина ділилася спільними кадрами з Парижа, але тоді не відповіла на запитання підписників, що в неї новий бойфренд. А романи Фібі завжди дуже цікавлять публіку, у неї було чимало залицяльників.

Наприклад, у 2022 році Фібі Гейтс зустрічалася з Робертом Россом. Але побачивши хлопця, багато хто відразу ж дійшли висновку, що він просто використовує дівчину, оскільки вона є спадкоємицею заможної родини. На таку думку користувачів наштовхувала расова приналежність Роберта, оскільки він є афроамериканцем. Дочка Білла Гейтса намагалася поставити хейтерів на місце, але переконати їх не змогла. Цей союз виявився недовговічним, тепер у Фібі нове кохання.

Спадкоємиця заможної родини. Фото: Getty Images

Спадкоємиця заможної родини. Фото: Getty Images

До речі, проти онука Пола Маккартні ніхто з підписників дівчини не виступає. Мабуть, ця партія їх цілком влаштовує.

Фібі – молодша з трьох дітей Білла та Мелінди Гейтс. Колишня пара також має спільну 28-річну доньку Дженніфер і 25-річного сина Рорі.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *