Сумно бачити кумира в такому вигляді: проблеми Дженніфер Лопес позначилися на її зовнішності – фото

Вже кілька місяців до Дженніфер Лопес та Бена Аффлека прикута увага всього світу. Ніхто не може з точністю сказати, що відбувається у їхньому шлюбі. Співачка одна літає на відпочинок в Італію та на Тиждень моди у Париж, а актор періодично показується без обручки. При цьому подружжя вже деякий час живе у різних будинках.

Втім, інсайдери запевняють, що це потреба через розбіжність робочих графіків. Нібито Бену зручніше орендувати котедж поруч із місцем, де відбуваються зйомки його фільму, аніж постійно їздити туди з іншого міста. Раніше також стало відомо, що в поодиноку подорож Джей Ло полетіла, щоб без сторонніх розібратися в собі та обміркувати проблеми, що загрожують її сімейному щастю.

Дженніфер Лопес на Тижні моди в Парижі. Фото: Getty Images

Дженніфер Лопес на Тижні моди в Парижі. Фото: Getty Images

Нещодавно у Мережі з’явилося фото, яке доводить, що Лопес зараз непросто. Внутрішні переживання прямо впливають на її ідеальну зовнішність.

Папараці вдалося сфотографувати зірку, коли вона кудись прямувала у машині. Дженніфер зібрала своє пишне волосся в пучок, що дозволило у всіх деталях розглянути її обличчя. Прихильникам буде сумно побачити кумира у такому вигляді. Ось така вона – реальна Джей Ло. Носогубні складки стали чіткішими, а шкіра на підборідді має в’ялий вигляд.

Реальна Джей Ло. Фото: The Grosby Group

Реальна Джей Ло. Фото: The Grosby Group

Залишається сподіватися, що відпустка, яку зірка провела в Європі, все ж таки пішла їй на користь. Відомо, що вона вже повернулася до Лос-Анджелеса. Про це повідомляє PageSix. Насамперед вона вирішила зустрітися з чоловіком. Інакше як пояснити те, що Дженніфер одразу поїхала до офісу Аффлека?

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

За час відсутності Лопес Аффлек сильно зблизився з колишньою дружиною. Як розповіли джерела, Дженніфер Гарнер часто приходить додому до ексчоловіка, а іноді й зовсім залишається у нього на ніч:

«Звичайно, Бен іноді зводить її з розуму, але між ними існує непорушний зв’язок. Бен каже, що Джен – ангел і єдина, хто може його врятувати. Вона готує у нього на кухні й перенесла туди кілька своїх речей на випадок, якщо їй доведеться лишитися ночувати».

Дженніфер Гарнер. Фото: Getty Images

Дженніфер Гарнер. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *