Зірку шоу Холостяк підставили ексколеги з СТБ: Григорій Решетник зважився на відвертість

Беззмінний ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетник дав велике інтерв’ю блогерці Аліні Доротюк. В ньому зірка багатьох проєктів телеканалу СТБ вперше детально прокоментував скандально весілля експрокурора і розповів, звідки взялася фраза “гуляє вся Україна”. Також 40-річна телезірка поділився, чи перевіряє замовників.

Йдеться про скандальне весілля під Львовом експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці ДБР Роксолани Москви. В жовтні минулого року молодят та їхніх гостей розважали й інші знаменитості, зокрема, Оля Полякова та Михайло Хома (Дзідзьо). Зазначимо, що Ростислав Ільницький перебуває у розшуку із 1 грудня 2023-го. Його розшукують через підробку документів.

Решетник наголосив, що на урочистостях було 400 гостей і було створено сотні робочих місць для тих, хто обслуговував захід. Мовляв, це гроші, які були витрачені в Україні та з яких були сплачені податки. Серед гостей були військові, зазначив Григорій, а відкривали це весілля хвилиною мовчання, разом співали Гімн України, проводили благодійний збір і неодноразово висловлювали подяку нашим захисникам і захисницям.

“Я коли побачив, скільки людей зібралося, сам здивувався і кажу: “Таке враження, що сьогодні гуляє вся Україна, тому давайте разом вітати молодят”. Це геть не про те, що в країні нема війни і вона зараз “гуляє”, це в контексті цього конкретного заходу і кількості людей на ньому. Бо були гості зі всіх куточків нашої країни, з різних міст. Весілля відбувалося 2 дні. І попри те, що на ньому були присутні військові та звучало багато важливих слів, в мережу потрапила виключно ця, вирізана зі сценарію, фраза, до якої намонтували кадри з похованнями наших військових”.

Телеведучий Григорій Решетник

Телеведучий Григорій Решетник

Про те, чи перевіряє своїх замовників

“Я не знав ані Ільницького, ані його дружину до цього весілля. Більш того, до повномасштабної війни дуже часто було так, що артисти дізнавалися про молодят вже на самому весіллі. Зараз, звісно, підхід інший. Скажу за себе: ми ретельно відфільтровуємо замовлення, які надходять. Намагаємося якомога більше дізнатися про замовника, його родичів – це найголовніша з умов. Але все, що ми можемо – це шукати інформацію в доступний для себе спосіб, у відкритих джерелах. Саме про цих людей не було жодної інформації в Google, про них гучно заговорили вже після весілля”.

Раніше, запевняє Григорій, ніхто подібним не займався. Багато артистів працювали в різних країнах, отримували премії, гастролювали навіть після 2014 року.

“Зараз перевіряєш, відмовляєш. Питаєш, чи має клієнт відношення до держслужби, чим займаються батьки, родичі. Але ми не можемо передбачити ситуацію, якщо на те саме весілля раптом завітає далекий родич, який був десь задіяний. Як ми можемо перевірити всіх гостей? Артисти не можуть і не мусять брати на себе обов’язки державних органів, це не наші повноваження. Кожен має займатись своєю справою. Якщо людина організовує весілля чи інший захід в Україні, вільно пересувається, не приховується – значить, немає у правоохоронних органів питань до цієї людини? А якщо є правопорушення – цим мають займатись відповідні органи”.

Зірка шоу

Зірка шоу “Холостяк” впевнений – його підставили

Григорій вважає, що це була запланована акція, аби він став жертвою хейтерів. Решетник наголошує, що подібні підстави вже були. Телеведучий підозрює, що за цим стоять його ексколеги за телеканалом СТБ. Доказів в Григорія не має, то ж називати їхні імена він не став.

В соцмережах було чимало запитань, чому ж Решетник весь цей час мовчав. Він зазначив, що є телевізійником та розуміє реакцію людей, які, гортаючи стрічку, раптом побачили те відео в соцмережах. Воно їм зрезонувало.

“Коли людям болить – вони мають право на претензії, вони мають право на ту реакцію, яку відчули, і на ті думки, які у них виникли. Я не знімаю з себе відповідальності за цю фразу. І щиро перепрошую у всіх, кому вона зробила боляче. Це дуже сильний урок. Ти маєш це проварити всередині, зрозуміти, для чого цей досвід. Я хотів дочекатися отакої відвертої розмови, як це інтерв’ю. Зараз такий час, що кожен з нас може помилитися в будь-чому. Проте, ми маємо вчитися і робити висновки”, – підсумував Решетник.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *