Фільм Барбі нагадав розлученій Наталі Портман про сексуальні домагання

У New York Times був опублікований лист, що вже став знаменитим, присвячений правам жінок. Документ підписали Різ Візерспун, Єва Лонгорія, Наталі Портман та інші голлівудські зірки. 42-річна володарка премії «Оскар» оцінила ініціативу боротьби з сексуальними домаганнями на робочому місці.

Актриса зазначила, що позитивно ставиться до того, що це питання почало активно обговорюватися. Поки Наталі не бачить значних зрушень у цьому напрямі, але сподівається, що усвідомлення проблеми є важливим етапом на шляху до подолання перешкод.

«Це все ще боротьба, яка не припиняється. Прогрес є, адже люди говорять про це. Але я думаю, що нам ще доведеться пройти довгий шлях. Я була така схвильована незвичайним успіхом “Барбі”. Думаю, що це відкриває двері для багатьох людей, оскільки, на жаль, доказом завжди є фінансовий успіх», – висловилася Портман.

Боротьба, яка не припиняється

Боротьба, яка не припиняється

Артистка вважає за великий прорив той факт, що режисер однієї з найуспішніших картин 2023 року – жінка. Грета Гервіг та її команда змогли створити особливий художній світ, сповнений смислів.

«Фільм “Барбі” довів, що жінка-режисер може бути дуже успішною. Я думаю, це допоможе набагато більшій кількості людей зняти свої картини надалі», – цитує Наталі Marie Claire Australia.

Жінка може бути дуже успішною

Жінка може бути дуже успішною

Нещодавно стало відомо, що актриса розлучилася з чоловіком, 45-річним французьким хореографом Бенжаменом Мільп’є. Причиною сімейної кризи стала зрада: у чоловіка Наталі був нетривалий роман із 25-річною екоактивісткою Каміль Етьєн.

Каміль Етьєн

Каміль Етьєн

Колишній обранець Портман доклав зусиль, щоб вона його вибачила, але в результаті було ухвалено рішення про розлучення. Наталі та Бенжамен продовжили спільне виховання дітей – 12-річного Алефа та шестирічної Амалії.

Портман і Мільп'є

Портман і Мільп’є

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *