Зірку серіалу Дивні дива видасть заміж за сина Бон Джові її злісний кінобатько

Актор серіалу «Дивні дива» Меттью Модайн заявив, що проведе весілля своєї колеги по серіалу Міллі Боббі Браун та Джейка Бонджові, сина Джона Бон Джові. У науково-фантастичному серіалі Netflix Модайн грає доктора Мартіна Бреннера, «тата» персонажа Міллі Боббі Браун Одинадцять. Модайн розповів журналістам, що написав уже весільні присягання.

Меттью Модайн зіграв у гучному серіалі доктора Бреннера – наукового керівника лабораторії Хоукінса. Він ставив експерименти над дітьми з екстрасенсорними здібностями, найчастіше викрадаючи їх у справжніх батьків. Саме його Одинадцять називала татом у перших сезонах. І якщо в серіалі відносини у них склалися не найкращим чином, то ось у реальному житті актори справді потоваришували.

«У мене є одна із цих ліцензій, які дозволяють одружити людей. І Міллі з Джейком подумали, що це була б чудова ідея», – жартома розповів Модайн у недавньому інтерв’ю і зізнався, що навіть написав для наречених весільні присягання.

Меттью Модайна кіномани зі стажем пам'ятають ще по фільму «Цілісно-металева оболонка»

Меттью Модайна кіномани зі стажем пам’ятають ще по фільму «Цілісно-металева оболонка»

Модайн, який у 2023 році зіграв у відзначеному безліччю нагород фільмі Крістофера Нолана «Оппенгеймер», поділився:

«Якось я обслуговував весілля під час пандемії Covid у північній частині штату Нью-Йорк. Це була церемонія на вулиці, і це було дивно. Але це справді так зворушливо – об’єднати двох людей у шлюбі. Я одружений 44 роки, це чудово».

Міллі Боббі Браун з Джейком Бонджові та його батьками

Міллі Боббі Браун з Джейком Бонджові та його батьками

Виявила неповагу

Міллі Боббі Браун здобула світову популярність після того, як виконала роль Одинадцять у серіалі «Дивні дива». Нещодавно знімальна команда шоу засудила 20-річну зірку за «неповагу до їхньої роботи». В інтерв’ю журналу Glamour Міллі заявила, що пішла із серіалу, оскільки він заважає їй працювати над новими проєктами.

«Зйомки “Дивних див” забирають багато часу, і це заважає створювати історії, які мені подобаються. Тому я готова сказати: “Дякую і до побачення”», – сказала вона.

Дякую і до побачення

Дякую і до побачення

Висловлювання викликало обурення в Мережі. Прихильники зазначили, що акторка виявила невдячність до шоу, яке зробило її зіркою. Деякі фанати заявили, що «Дивні дива» – єдина причина, через яку про неї взагалі знають. На слова Міллі відреагували й творці серіалу, яких це також зачепило.

«Багато людей, які працюють над серіалом у складі знімальної групи, розчаровані тим, як пролунали її слова. Вони вважають, що вона має поважати важку роботу, яку багато зробили для шоу, яке зробило її кар’єру і забезпечило її», – розповів інсайдер виданню Daily Mail.

Багатьох розчарували слова Міллі Боббі Браун

Багатьох розчарували слова Міллі Боббі Браун

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *