Син Майкла Джексона вирішив залишити його стареньку матір без грошей

У короля попмузики є троє дітей – 27-річний Прінс Майкл Джексон I та 25-річна Періс Джексон, які з’явилися у його шлюбі з медсестрою Деббі Роу. Після розлучення у Майкла народився син Прінс Майкл Джексон II. Він народився від сурогатної матері, особа якої невідома. Зараз юнак відомий як Бланкет «Бігі» Джексон. Після смерті співака опіку над дітьми взяла його мати Кетрін. Однак у жінки похилого віку виникли проблеми з молодшим онуком.

Бланкет Джексон намагається втримати бабусю Кетрін, якій зараз 93 роки, від витрачання коштів через продаж музичного матеріалу Майкла Джексона. Кетрін попросила суд відшкодувати їй судові витрати, а Бланкет звернувся до юристів із проханням припинити зусилля Кетрін. Минулого місяця було оголошено про частковий продаж каталогу Джексона, оскільки Sony придбала права на половину матеріалу поп короля за 600 мільйонів доларів. Бланкет подав юридичні документи, намагаючись заблокувати своїй бабусі Кетрін доступ до коштів зі спадщини. Це фінальний розділ у довгому судовому позові за майно співака, який триває майже 15 років після його смерті 25 червня 2009 року.

Бланкет Джексон

Бланкет Джексон

Хлопець та його бабуся були на одній хвилі, заявляючи про свій опір потенційному продажу більшої частини каталогу покійного артиста. Однак надалі молодик з невідомих причин змінив позицію. Він не брав участі в подальшій апеляції Кетрін на остаточне рішення суду, а тепер взагалі вирішив піти проти неї.

Адвокати Бланкета заявили, що, на їхню думку, апеляція не буде успішною. Їхній клієнт вважає, що Кетрін знецінює вартість майна дорогими юридичними рахунками.

Кетрін Джексон у 2014 році

Кетрін Джексон у 2014 році

Суперечка в сім’ї володаря 15 премій «Ґреммі» розгорілася через його душоприказників Джона Бранка та Джона Макклейна. Вони заявили, що завдяки екстраординарній творчій спадщині Майкла, своїй праці та діловій кмітливості зуміли перетворити плачевні активи артиста з боргом понад 400 мільйонів доларів на прибуткове підприємство.

Майкл Джексон

Майкл Джексон

Останньою ініціативою двох Джонів став продаж каталогу покійного співака Thriller. Проте Кетрін чинила опір цьому. Разом з тим старші діти Майкла, Прінс і Періс Джексон, які також мають власні команди юристів, заявили, що прагнуть зберегти в таємниці свою позицію в цьому питанні, посилаючись на різні внутрішньоособистісні сімейні причини.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *