Зірка Ліги Сміху комік Віктор Розовий отримав важке поранення голови на фронті

Відомий український військовий та комік, учасник команди “Загорецька Людмила Степанівна” та YouTube-проєкту “Канал Горобина” Віктор Розовий отримав важке осколкове поранення голови. Це сталося на фронті під час виконання бойового завдання. Лікарі вже провели йому операцію.

Про це в Instagram повідомила його дружина Ольга Мерзлікіна. Вона зазначила, що її чоловіка було травмовано ще 21 березня. Лікарі два тижні боролися за його життя.

“Це дуже складна травма й важко уявити, як відбувалася його евакуація. Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр та усім, хто віз Віктора ті понад 200 км (з поля бою – ред.)”, – розповіла дружина коміка.

За її словами, родина тримала інформаційну тишу та не повідомляла про поранення, доки стояло питання щодо життя Віктора. Наразі ж його стан покращився, адже він прийшов у свідомість і намагається спілкуватися з рідними. Ольга, у свою чергу, займається організаційними питаннями, щоб чоловік міг потрапити до реабілітаційного центру за кордоном.

“У шапці профілю прикріпляю монобанку зі збором. Якщо хочете допомогти задонатьте. Використаємо гроші потреби для відновлення Віктора або купимо додаткове обладнання для бойових медиків, які його врятували. Зараз Віктору потрібен спокій та емоційно стабільні рідні поруч”, – додала дружина коміка.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений OLGA (ROZOVA) (@oliamerzlikina)

Що відомо про Віктора Розового

Комік Віктор Розовий від початку повномасштабного вторгнення став на захист держави. Нині він військовий 3-ї окремої штурмової бригади. У березні він приїхав у відпустку, яку взяв для того, щоб одружитися з Ольгою Мерзлікіною. За кілька днів пара зіграла весілля в одному з ресторанів Львова.

У 2023 році Віктор розповідав про відчуття несправедливості, яке відчуває на фронті. За його словами на передовій про тил не найкращої думки. Також він розповідав про ставлення до Володимира Зеленського, який вів шоу “Ліга Сміху”, коли Розовий був його учасником та став переможцем третього сезону у складі “Загорецької”. 

Нагадаємо, що у березні до лікарні Дніпра доставили 53-річного Героя. Він отримав тяжкі поранення та втратив всі кінцівки. Фахівці провели велику операцію на голові — трепанацію. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *