Закричав від болю: зірка Володаря перснів і Люди X під час бійки звалився зі сцени – виставу скасовано

Британського актора, сера Ієна Маккеллена госпіталізували після падіння зі сцени під час вистави в Лондоні. Маккеллен втратив рівновагу під час відіграшу бою і впав зі сцени. Після цього публіку евакуювали з театру і повідомили, що виставу буде скасовано.

Повідомляється, що 85-річний актор був на сцені у понеділок, 17 червня, коли йому стало погано. За роллю відбувалася бійка, через яку актор послизнувся і впав зі сцени театру Ноеля Кауарда. Очевидці повідомили, що сер Маккеллен закричав від болю, тоді персонал кинувся йому на допомогу, пише Page Six. Виставу було негайно скасовано, а глядачів попросили покинути театр. Один із глядачів розповів журналістам, що актор був при свідомості і просив про допомогу.

Повідомляють, що 85-річний чоловік закричав від болю, коли екіпаж кинувся йому на допомогу

Повідомляють, що 85-річний чоловік закричав від болю, коли екіпаж кинувся йому на допомогу

“Я дуже сподіваюся, що з ним усе буде гаразд”, – сказав Сандро Трапані.

Тим часом інші глядачі звернулися до X, щоб побажати зірці “Володаря перснів” усього найкращого після того, як вони стали свідками “жахливого падіння”.

“Аудиторія шокована падінням сера Іена МакКеллена сьогодні ввечері в театрі Ноеля Кауарда. Персонал намагається йому допомогти. Думки з ним, акторами та знімальною групою”, – написав на X письменник і телеведучий Пол Неро.

А представники Маккеллена подякували “аудиторії та широкій громадськості за добрі побажання” і запевнили фанатів, що він йде на поправку.

Зірка

Зірка “Володаря перснів” пізніше пройшов кілька обстежень у лікарні

“Після сканування блискуча команда Національної служби охорони здоров’я запевнила нас, що він швидко і повністю одужає, і Ієн перебуває в гарному настрої”, – йдеться в заяві.

Вони також подякували двом лікарям, які були в залі та приступили до дій. Проте продюсери “ухвалили рішення скасувати виставу у вівторок, 18 червня, щоб Ієн міг відпочити”.

Вистава Player Kings – це нова версія шекспірівського “Генріха IV” в адаптації Роберта Айка. Вистава йде в театрі з квітня. Маккеллен грає Джона Фальстафа разом з Річардом Койлом і Тохібом Джимо у виконанні Теда Лассо. Очікується, що наразі вистава буде йти до суботи у Вест-Енді, а потім вирушить у тур Сполученим Королівством до кінця липня.

З 2021 року 85-річний актор знявся в шести п'єсах

З 2021 року 85-річний актор знявся в шести п’єсах

Це шоста сценічна роль актора за три роки відтоді, як кінотеатри знову відкрилися після закриття Covid-19. Раніше цього місяця Маккеллен розповів, що тепер, коли йому вже за 80, він дивиться на кожну роль так, ніби вона може бути його останньою.

“Якщо ви хочете знати, що ви смертні, вам просто потрібно зазирнути у свою адресну книгу”, – сказав він. “І тому, коли приходить сценарій або натяк на пропозицію, ви думаєте: “Можливо, це моя остання робота”. Ні. Я цього не роблю”. Отже, якщо “Фальстаф” – моя остання робота, мені краще зробити її правильно, чи не так?”

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *