Пологи після концерту Могилевської: фіналіст шоу Голос країни, боєць ЗСУ, став багатодітним батьком

Суперфіналіст тринадцятого сезону шоу “Голос країни”, який знімали в Польщі минулого року, Юрій Городецький, став багатодітним батьком. Однією з перших його привітала співачка Наталія Могилевська, з якою захисник не тільки знайомий особисто, але й має дует. Вони переспівували пісню “Місяць”.

Про це Інформатор-Україна дізнався з соцмереж Могилевської. Артистка зробила фото та відео з родиною військовослужбовця за добу до пологів.

Юрій Городецький приїхав додому в Одесу у відпустку, аби побачитися з двома синами та підтримувати дружину перед пологами. Пара відвідала концерт Наталії Могилевської, який пройшов з аншлагом. А вже наступного дня Городецький став багатодітним батьком.

“Вітайте! У родині Городецьких вчора народився хлопчик Олександр. Це їх третя дитина. Ми бачилися два дні тому на концерті в Одесі. Вони хвилювалися, що від емоцій почнуть народжувати саме у залі. Так і сталося, наступного дня вони народили”, – написала співачка. Наталія також зазначила, що продовжувати жити під час війни, народжувати та творити, це неймовірний приклад для всіх українців.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Городецький опублікував фотографію з ніжками новонародженого сина та подякував коханій.

“Кохана, це найкращий подарунок на день батька. Я найщасливіший батько у світі. Безмежно вас кохаю”, – написав він.

Зазначимо, що під час участі в шоу “Голос країни”, Городецький був командиром взводу у 28-й окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового Походу. Він відповідав за супровід військових колон, переміщення техніки та військових. Зараз зірковий захисник України продовжує нести службу.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Юрій Городецький (@gorodetskii7906)

Захисник України – прихильник академічної музики. На сцені “Голосу країни” він заспівав гімн столиці України – “Києве мій”. До Городецького повернулися співачка Надя Дорофєєва (DOROFEEVA) та музичний продюсер Іван Клименко. Саме в команді Дорофєєвої Юрій виступав під час шоу. Перемогу ж тоді здобув інший військовослужбовець – Михайло Панчишин, позивний якого Ptashkin. Він був в складі команди Артема Пивоварова.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *